Cerven
ohodnotit

Kobra 11 [TV seriál]

Samuraj (1996) - 8. díl

Der Samurai

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
45 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Samuraj
V nedávné době, pro sportovce, kteří potřebovali nějakou povzbuzující látku, aby jim pomohla k dobrým výkonům a nebyla ještě na indexu, zde se najde doktor, který za nemalý peníz dělá pokusy na krysách a dovolí si riskantně dělat pokusy rovnou i na lidech. Po pokusech umírá japonská dívka Yoko a její mladý manžel Lukas Bollmann (Oliver Elias) uteče hrobníkovi z lopaty.

Nemá však vyhráno - otec Yoko, Kenji Okada (Ah Yue Lou), se nemůže smířit s faktem, že se jeho dcéra tajně vdala za Němce, i když již měla ženicha určeného, ale též s její smrti. Posílá svého člověka, a skoro svého zetě, aby Lukase vypátral a zabil, neboť žije v mylné představě, že za smrt jeho dcéry může on a drogy.

Řidič, který měl oba mladé lidi zlikvidovat, celou akci zvoral, což se neodpouští a za svou chybu zaplatí životem. Semir (Erdogan Atalay) na místě ohořelého auta objeví kartu, se kterou se platí účty a ta je dovede k doktorovi Johannesu Wilkemu (Peter Aust), vrahovi a dopřejí mu státní podporu ve vězení. Pozůstalá rodina po Yoko i její manžel Lukas, se s ní jdou rozloučit na poslední cestě…


Autor: jarda53

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama