Cerven
ohodnotit

Návrat Sherlocka Holmese [TV seriál]

Prázdný dům (1986) - 1. díl

The Return of Sherlock Holmes : The Empty House

Další název:
Prázdny dom
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
54 minut

Komentáře k filmu Prázdný dům

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.12.2013
Lov na tygra
Tak po dlhšej dobe som   vytiahol dalšie diely na dvd   a pokračoval v prežívaní   dobrodružstiev tejto   nerozlučnej dvojice, ale aj   pani Hudsonovej, dôležitého   článku prípadov Lestrada   či kochaní sa starým   Londýnom. Naposledy to totiž   skončilo dosť smutne.   Moriarty spolu s Holmesom   spadli vo švajčiarskych   horách do priepasti a teraz   je tomu už tri roky, čo Dr.   Watson spomína na svojho   priateľa. Očividne spomína   stále. Aký je to však šok,   keď sa Holmes impozantne a s   obrovskou pompou vracia, tri   roky sa skrývajúc, keďže   vedel že po ňom pôjdu   Moriartyho kumpáni a budú ho   chcieť pomstiť. Do toho   prípad, síce zaujímavý,   súvisiaci s návratom, ale   nedostal síce príliš   priestoru, keďže sa dosť   toho muselo vysvetľovať   starému priateľovi.   Majstrovské zneškodnenie   nebezpečného nepriateľa a   zločinca, zvítanie sa so   starým priateľom, pár   ľudí v šoku z návratu   génia a ďalší vyriešený   prípad. Priznám sa, až mi   srdce poskočlo, keď som   videl ten jeho teatrálny   návrat, ako inak v prevleku.   Takže zločinci majte sa na   pozore, najväčší   detektívny génius v   dejinách je späť!
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2012
Návrat Sherlocka Holmese poprvé
Sherlock Holmes se na   obrazovky vrátil bravurně a   ve velkém stylu. Epizody ze   série The Return of SH jsou   totiž ještě lepší než   předešlé.
Navíc tu   máme jednu velkou, podstatnou   změnu. Jako doktor Watson se   poprvé představí Edward   Hardwicke, který se mi   zamlouvá mnohem víc než   Burke a hlavně je i   lepší.
Jinak je   epizoda natočena výborně.   Má dokonalou atmosféru,   která je ješt lepší než v   minulých dílech, nemalou   porci vtipu a hlavně   napětí. Navíc tu máme   skvělého inspektora   Lestradea. Závěr trilogie s   Moriartym by výborný a nikdo   by ho nenatočil lépe než   Angličani.
100%.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Zázraky přírody (2009) [TV cyk...

20:10 - 21:20

27 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenká červená linie (1998)

20:00 - 22:50

37 minut již uběhlo
133 minut zbývá do konce

NOVA - Superlov

20:20 - 21:45

17 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

22 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Reklama