12 Hour Shift (2020)

12 Hour Shift
36.7 %
 
 
    Žánr: thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 86 min.
POZOR SPOILER

Mandy právě nastupuje dvanáctihodinovou směnu do nemocnice. Předává blondýně Cathy ledvinu, ale ta ji zapomene dát do chladícího boxu. Takže má pak problém s tím, komu ji měla dodat. Candy nemešká a spěchá zpět do špitálu. Okolnosti ji donutí, aby si oblékla sesterský oděv a sháněla ledvinu novou. Mandy ji shání také, ale jinak.

Když je pak nalezen mrtvý na dialýze, je hodně vidět, že jde o vraždu. Samozřejmě, že se dostaví policie, která ovšem netuší, že jsou zde dvě ženy, které potře bují tento lidský orgán. A tak ji Mandy vyoperovává na pitevně a Cythy zavraždila mladého kluka a loví ledvinu z něj.

Situace se však začíná komplikovat a zamotávat. Cathy napadne ženu, kterou míní udusit polštářem. Nevyjde jí to a do hry se vkládají další lidé. Uprchlý vězeň, muž vyslaný překupníkem orgánů a další…  Autor: Pitryx

režie:
Brea Grant
 
 
hraje:
Angela Bettis (Mandy), Chloe Farnworth (Regina), David Arquette (Jefferson), Thomas Hobson (Derrick), Kit Williamson (důstojník Myers), Briana Lane (Cheryl), Tara Perry (Dorothy), Mick Foley (Nicholas), Brooke Seguin (Janet), Dusty Warren (Mikey), Tom DeTrinis (pan Kent), Julianne Dowler (Cathy), Taylor Alden (Shawna), Scott Dean (Efron)
 
 
scénář:
Brea Grant
 
 
kamera:
Matt Glass
 
 
hudba:
Matt Glass
 
 
střih:
Amy McGrath
 
 
zvuk:
Kim Foscato
 
 
producent:
David Arquette, Tara Perry, Jordan Wayne Long, Matt Glass, Christina McLarty Arquette
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.