Cerven
ohodnotit

Večírek 2

La Boum 2

Další název:
La Boum II - Die Fete geht weiter; Večierok 2 (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1982
Délka:
95 minut

Obsah filmu Večírek 2

 
Po prázdninách v Německu má Vic zase svoje staré problémy. Ve škole, v rodině, v partě. Přicházejí první velké lásky a za nimi i první velká zklamání. Také rodiče, zaujatí jako obvykle sami sebou, nemají na svoji dceru čas.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Yahis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2016
La Boum 2 (1982)
Jednička to není, ale na tom vůbec nezáleží!   První díl na mě zapůsobil takovým obrovským   dojmem jako snad žádný jiný film. Proto i   když se druhý díl prvnímu jen sotva vyrovná,   tak jsem moc rád, že byl natočen a příběh,   který tak značně při každém shlédnutí   prožívám jde dál! Překrásná hudba, Francie   v 80. letech, mlaďounká Sophie Marceau a   žádné starosti.. vraťte mě do téhle doby!   :-)
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2013
Volné pokračování o krásné Vic ( za herecký   výkon oceněná Sophie Marceau ), které je už   patnáct. Opět láska, mladistvé trable a   starosti. Příjemný romantický příběh se   stále vtírá příjemnou,byť jinou, melodií a   pokračuje ve stopách prvního snímku. Kvalitou   jej nepřekračuje, ani nepropadá. Herecké   výkony jsou tak uvěřitelné, že by Vic jeden   záviděl. Velikou kvalitu však stále snižuje   špatný dabing a je to škoda. Kazí to   nezapomenutelný filmový zážitek.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Večírek (1980)

 Večírek (1980)
Večírek n
La boum
Žánr: komedie
Země: Francie
Režie: Claude Pinoteau

(pokračování)

Večírek 2 (1982)Večírek 2 (1982)
Reklama