30 dní paranormální aktivity s ďáblem v těle ženy, která nenávidí muže (2013)

30 dní paranormální aktivity s ďáblem v těle ženy, která nenávidí muže (30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo)
44 %
 
 

30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo

Další název: 30 nocí paranormálnych javov (SK)

    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 80 min.
POZOR SPOILER

Tři ženy si koupí garáž a v ní naleznou kazetu se záznamem. Hned si ji pustí a vidí následující.

Ve městě Carlsbadu dojde ke smrti tří členů kongregace. O několik let později Dana Rostiová-Galénová natáčí dokument. Její otec zabil několik lidí, kteří na něm prováděli exorcismus, jak sama do kamery říká. Otec je shledán nevinným z důvodu nepříčetnosti a nyní je v blázinci. Dana se provdá za Aarona, který má dvouletou dcerku Liz. Později je z ní puberťačka se vším všudy a Dana s Aaronem mají malého Jonaha. A také se stěhují do nového a velkého domu, ve kterém Dana vyrůstala. Zdá se, že jsou všichni spokojeni, až na pár maličkostí. Uvařené jídlo, i když to Dana neumí, přestavěný nábytek a další drobnosti. Nikdo netuší, oč jde, a tak je pozvána tlustá dáma se zabezpečovacími kamerami. Ty nainstaluje skoro všude. Jenže podivnosti nemají konec, a proto přicházejí „bratři duchaři“, kteří o sobě tvrdí, že jsou profíci. Jak se zdá, nebudou pro rodinu přínosem a duchy zde asi nijak neohrozí. Přibyl i muž na hlídání, Felipe. Ten je duchy zabit. Zatím si neviditelný duch užívá domácí vymoženosti a straší své spoluobyvatele dál. Spiritistická tabulka s písmeny je zapálena a v kokainu jsou nalezeny šlápoty. Liz, ačkoli má trošku předpoklady býti lesbičkou, omámí souseda, který je podoben Abrahamu Lincolnovi, a když si s ním chce užít, zaskočí duch Felipeho. Pak je paranormálně sexuálně zneužita i Dana. I když se jí to líbí, je nutno popohnat oba bratry k činnosti. Danu posedne ďábel, a proto přichází exorcista liliput. Bratři konečně zapnou svůj přístroj a duchy vysají. Ale bude to konec? Nezbyl někdo?  Autor: Pitryx

režie:
Craig Moss
 
 
hraje:
Kathryn Fiore ( Dana Galenová), Flip Schultz (Aaron Galen), Danny Woodburn (Sluggy Kornnutz), Antzonini Del Puerto (Felipe), Olivia Alexander (Liz Galenová), French Stewart (Herb), Peter Gilroy (Taylor), Tyler Phillips (Evan), Stephen Kramer Clikman (detektiv), Rebecca Ann Johnson ( Effie Trinket), Tina Casciani ( Selene), Damien Bray (duch), Will Beinbrink, Philippe Bergeron, Gary Carlos Cervantes (doktor Scoletti), John Di Domenico ( Donald), Jen Kober (Kat), Alissa Kramer (Michelle), Craig Moss (ředitel), Heidi Kramer (Annie)
 
 
scénář:
Craig Moss
 
 
kamera:
Rudy Harbon
 
 
hudba:
Todd Haberman
 
 
střih:
Clark Burnett
 
 
výprava:
Russell M. Jaeger
 
 
producent:
Ben Feingold, Jim Busfield, Ash R. Shah
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.