Cerven
ohodnotit

Falešné vztahy

Le fate ignoranti

Další název:
His Secret Life / Nevědomé víly
Země:
Rok:
2001
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
11/2002
„Po stopách tajného života!“

Obsah filmu Falešné vztahy

 
Antonia a Massimo jsou šťastný, dobře situovaný pár. Žijí na předměstí Říma v krásné vile se zahradou, o dům se jim stará služebná. Jednoho dne Massimo tragicky zahyne při přecházení silnice. Antonia upadá do hlubokého smutku a deprese, život pro ni přestává mít smysl. Když dává do pořádku Massimovy věci, objeví obraz, na jehož zadní straně nachází milostný vzkaz. Z něj se dozvídá, že její manžel jí byl nevěrný a to celých sedm let. Šokovaná Antonia, jejíž život se právě podruhé otřásl v základech, se rozhodne tajemnou ženu najít. Podvědomě cítí, že cestu zpátky najde jedině tehdy, když dostane odpověď na otázku: kdo byla milenka jejího...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
SPIN Film
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
italská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Falešné vztahy >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

zidja
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2008
Nejoblíbenější film
Jsou filmy u kterých mi je od začátku jasné,   že je brzo přepnu a filmy, které mě od první   minuty zaujmou. Nevědomé víly patří k těm   druhým. Doslova jsem ho hltala.
Z filmu od   začátku čiší zvláštní atmosféra   podtržená nádhernou hudbou a po shlédnutí   jsem ještě dlouho byla jakoby bez sebe.   Úžasný film, který jsem si musela pustit   víckrát. Na poprvé to bylo samozřejmě   nejlepší, ale i tak je to jeden z filmů, ke   kterým se znovu a znovu vracím a atmosféru má   pořád úžasnou.
Faye
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.5.2007
.... „Co není správné? Lhát těm, které   milujeme? Ale co když jim řekneš pravdu a oni   tě milovat přestanou? “ Ještě v noci žije   Antonie bezproblémový a spokojený život vedle   báječného muže a druhý den je vdovou. A než   se stihne vzpamatovat z prvotního šoku   zjišťuje, že její manželství nebylo zdaleka   tak ideální, jak se domnívala. S někým se   sedm let dělila o lásku svého muže. Bolest   vystřídá rozhořčení. S kým, je další   překvapení... „ Musím vědět, co mezi vámi   bylo. Musím to pochopit“. Při hledání   odpovědí nalézá Antonie zvláštní souznění   ve společnosti kde se cítil šťastný i její   manžel. Nemůžu si pomoct, ale příběh mi   přišel, alespoň z mého pohledu, tak málo   pravděpodobný a k tomu tolik vzletných vět   (obzvlášť druhá polovina), že víc než   průměrné hodnocení nedám.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama