Cerven
ohodnotit

Bravo Girls: Opět v akci

Bring It On Again

Další název:
Holky opět v akci; Kočky opäť v akcii (SK)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
86 minut

Obsah filmu Bravo Girls: Opět v akci

 
Na kalifornské univerzitě, jako ostatně na všech univerzitách, působí tým roztleskávaček, a to velice úspěšných. Již sedmkrát vyhrály celonárodní soutěž. Každá dívka se snaží dostat do tohoto družstva a nejinak i nová studentka Whittier Smithová. Tým vede Tina Hammersmithová. Teri si vybere Whittier do družstva společně s její kamarádkou Monikou. Podle barvy dresů jsou děvčata známé jako Sršni.

Na začátku studijního roku děkan Sebastian při uvítacím projevu oznámí, že kvůli napjatému rozpočtu se ruší veškěré mimoškolské aktivity s vyjímkou fotbalového družstva a Tininých roztleskávaček. Whittier se seznámí s DJ Derekem a zároveň jí...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

eso
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2007
A teď jsou HOLKY OPĚT V AKCI! v zábavném a   okouzlujícím pokračování velmi úspěšného   prvního dílu HOLKY, do toho! Žhavější,   akčnější, napínavější! Škole je opět   vzhůru nohama, když se nový tým holek rozhodne   vyhrát v soutěži roztleskávaček. Mladé a   žhavé herecké obsazení vycházejících   hvězdiček povznáší tento film nabitý humorem   a vtipnými scénami nad úroveň standartní   komedie.
Serpentina
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.7.2005
Teenagerovský film, na kterém neschledávám nic   uchvatného.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Bravo Girls: Opět v akci (2004)Bravo Girls: Opět v akci (2004)
Reklama