All in a Night's Work (1961)

All in a Night's Work
51.4 %
 
 
    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 94 min.
Tony Ryder přebírá mediální říši svého mrtvého strýce a snaží se zamlčet záhadné okolnosti jeho smrti v hotelovém pokoji v Palm Beach.

Na dovolené v Palm Beach na Floridě zachrání Katie Robbinsová, pracovnice jednoho manhattanského nakladatelství, opilého milionáře před utonutím. Když se však zbaví mokrých šatů, vděčný milionář se do ní zakouká natolik, že je Katie nucena utéct, oděná pouze v ručníku a náušnicích. Vrhne se do cizího pokoje a najde muže ležícího v posteli s blaženým úsměvem na tváři. Když se žene zpět na chodbu, zahlédne ji hotelový detektiv a dá se do pronásledování. Sice ji ztratí, ale najde jednu z jejích náušnic...  Autor: Petrkey

režie:
Joseph Anthony (.)
 
 
hraje:
Dean Martin (Tony Ryder), Shirley MacLaine (Katie Robbinsová), Cliff Robertson (Warren Kingsley Jr), Charles Ruggles (Dr. Warren Kingsley), Norma Crane (Marge Coombsová), Jack Weston (Lasker), John Hudson (Harry Lane), Jerome Cowan (Sam Weaver), Gale Gordon (Oliver Dunning), Ralph Dumke (Baker), Mabel Albertson (Mrs. Kingsleyová), Rex Evans (Carter), Mary Treen (Miss Schusterová), Roy Gordon (Albright), Ian Wolfe (O'Hara), Bess Flowers (kupující), Kathryn Card (vdova)
 
 
scénář:
Edmund Beloin (.), Maurice Richlin (.), Sidney Sheldon (.)
 
 
kamera:
Joseph LaShelle (.)
 
 
hudba:
André Previn (.)
 
 
střih:
Howard A. Smith (.)
 
 
producent:
Hal B. Wallis (.), Joseph H. Hazen (.)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.