Největší odvaha mého života (1975) [TV epizoda]

Největší odvaha mého života
66.3 %
 
 

Další název: Bakaláři 1975: Největší odvaha mého života; Užovka; Dům; Zloděj

    Žánr: komedie / povídkový / příběh
    Země: Československo
    Délka: 59 min.
„Cyklus malých přípěhů ze života podle námětů televizních diváků, tentokrát v příbězích Užovka, Dům a Zloděj.“
Popisek k povídce: "Zloděj"

Z devíti sourozenců se nejstarší brácha ženil až v Aši, a protože čtyři nejmladší děvčata se do aut nevešla, zůstala doma. Děvčata byla ale tetou upozorněna, že vesnicí se potulují zloději, proto aby zavřela na noc dveře a okna domu. Holky se rozhodly, že nepůjdou spát a do rána budou hrát člověče nezlob se. Ale kolem půlnoci již jim všem ztěžkla víčka. A to je zároveň správná doba pro zloděje. Když však holky uslyší na půdě kroky zlodějů, postaví se proti nim pomocí dětské pistolky a sekáčkem na maso. Začnou z okna na celou vesnici křičet - máme tu zloděje. Četníkům již stačí je jen pochytat, jsou to staří známí zloději..

Hráli: Vladimír Menšík, Magda Reifová, Eva Svobodová, Z. Průchová, K. Fiedlerová, M. Nikodýmová, Miloš Filipovský, Ladislav Křiváček.  Autor: jarda53

režie:
Jaroslav Dudek
 
 
hraje:
Jana Štěpánková (povídka Užovka - Kájova matka), Luděk Munzar (povídka Užovka - Kájův otec), J. Šálek (povídka Užovka - Kája), Eduard Cupák (povídka Dům – Antonín), Jiřina Bohdalová (povídka Dům – Antonínova manželka), Marek Vašut (povídka Dům – Antonínův syn), Vladimír Menšík (povídka Zloděj – zloděj), Ladislav Křiváček (povídka Zloděj - zloděj), Miloš Filipovský (povídka Zloděj - zloděj), Eva Svobodová (povídka Zloděj - Ondráčková), Otto Lackovič (povídka Zloděj - policista), Magda Reifová (povídka Zloděj - Judita)
 
 
scénář:
Jaroslav Dietl
 
 
kamera:
Jindřich Novotný
 
 
hudba:
Luboš Fišer
 
 
fotograf:
Vlasta Gronská
 
 
účinkuje:
Libuše Pospíšilová (průvodkyně pořadem), Vladimír Menšík (průvodce pořadem)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.