Cerven
ohodnotit

Bakaláři [TV cyklus]

Moje nezapomenutelná dovolená (1983) - 1. díl (12. série)

Další název:
Dopis; Zloděj; Angličanka; Kaskadér
Rok:
1983
Délka:
74 minut
„Cyklus malých příběhů ze života podle námětů televizních diváků, tentokrát v příbězích Dopis, Zloděj, Angličanka a Kaskadér.“
 

Obsah filmu Moje nezapomenutelná dovolená

 
Dopis - 5 minut
Laďka Kozderková a Jaroslava Kretschmerová v úsměvné anekdotě.

Zloděj - 11 minut
Veselá historka o tom, že sousedé si mají pomáhat. Když jeden odjíždí na dovolenou, druhý vybere schránku a dá pozor, kdyby se něco stalo. A objeví-li se podezření na vloupání, je třeba zasáhnout a bránit sousedův majetek vlastním tělem, a třeba i riskovat život. Téměř detektivní zápletka a její nečekané rozuzlení má dobrý konec a vše se vysvětlí.

Angličanka - 20 minut
Jak přivést do rodiny na týden dívku - to někdy bývá problém. Ale spojí-li se s úmyslem učit se přitom anglicky,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.3.2021
Bakalářské povídky z brněnského studie v   netradičním počtu čtyř povídek, z nichž   první je jakýmsi krátkým asi čtyřminutovým   prologem. Přes název "Moje nezapomenutelná   dovolená" jde paradoxně o opravdovou   dovolenou jen v poslední povídce   "Kaskadér", kde opravdu zaujme Jiří   Krampol v roli instruktora odtučňovacího kurzu   a svůdce primitiva. Líbí se mi, jak většina   herců prochází napříč všemi povídkami, je   to originální. Prim hraje rázovitý Josef   Karlík a mladý sympaťák Oldřich Navrátil.   Nejvtipnější je asi povídka   "Angličanka" s vychytanou pomstou otce   Michálka (Karlíka), ani prolog nepostrádá   humor, i když to už leckterý divák viděl nebo   slyšel.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama