Zari
ohodnotit

Bubba Ho-tep

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
92 minut
„Legendy znáte... Teď se dozvíte pravdu." "Král rockenrollu versus král mrtvých"“

Komentáře k filmu Bubba Ho-tep

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Prasoid
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2011
Král je zpátky v   mysteriózní hororové   komedii, která nabízí   spoustu legrace, ale hlavně   atmosférický a na žánr   silný emotivní zážitek. Ze   směsi pohodového pozadí,   hořkosti, smutku, heroismu a   trefných hlášek je   vytvořen pohodový, hořký,   smutný, heroický a vtipný   celek, který zanechává   příchuť příjemné   (nakolik to jen jde)   melancholické nálady. Velmi   vyzrálé dílo, nanejvýš   vyzrálý Campbell. Až je s   podivem, v jakých sračkách   dokáže hrát.
Doudis19
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.11.2011
Originální, vtipný,   dojemný, chytrý ,ale i   děsivý... Žánrová směs,   která nemá obdoby. Je až s   podivem jaké sračky se u   nás objevují na úkor   takových, senzačních filmů   jako je Bubba Ho-tep.   Pomalejší rozjezd oživovaly   vsuvky retro vyprávění z   příběhu Elvise ve   strhujícím podání Bruce   Campbella, který je   opravdovou, flexibilní,   hereckou osobností. Ačkoli   je tohle snímek žánrově   neurčitý, nejvíce si ho   zřejmě užijí milovníci   černých komedií.
minsc
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Každý fanoušek Bruce   Campbella musí u tohoto filmu   jásat radostí. Po   pomalejším začátku   dostává film šťávu a   Bruce hází jednu hlášku za   druhou, jak je u něj zvykem.   Pokud chcete vidět   "pravý" příběh   krále Rock n Rollu a J.F.   Kennedyho zasazený do domova   důchodců, kde lezou takový   brouci, že by se v nich   ichtiolog nevyznal(hláška z   filmu), tak tento film je pro   Vás nutností.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sladké sny (Sweet Dreams)

Sladké sny
Sweet Dreams

Adéla Vávrová

Vávrová Adéla

Svatba upírů

Svatba upírů
Svatba upírů

Naposled navštívené:
Sladké sny (Sweet Dreams)

Sladké sny
Sweet Dreams

Adéla Vávrová

Vávrová Adéla

Svatba upírů

Svatba upírů
Svatba upírů