Cjamango (1967)

Cjamango
60 %
 
 
    Žánr: western
    Země: Itálie
    Délka: 90 min.
Dvě skupiny banditů pod vedením Dona Pabla a El Tigra přepadnou pistolníka Cjamanga a okradou ho o poměrně velké množství zlata, které vyhrál v pokeru. Zraněného Cjamanga ošetřuje dívka Pearl a malý mexický chlapec Manuel.

Cjamango se rozhodne dostat zpátky zlato, které má nyní v držení na svém ranči El Tigro. Don Pablo zaútočí na ranč bývalého parťáka s cílem pomstít se za zradu a získat zlato pro sebe. Vzniklé situace využije Cjamango, ale je tu ještě tajemný cizinec sledující pistolníka na každém kroku  Autor: curil

režie:
Edoardo Mulargia
 
 
hraje:
Ivan Rassimov (Cjamango), Mickey Hargitay (Clinton), Hélène Chanel (Pearl Hernandezová), Livio Lorenzon (Don Pablo), Ignazio Spalla (Paco), Gino Buzzanca, Fred Coplan (Ramon), Nino Musco (barman), Federico Boido (El Tigre Rowdy), Giovanni Ivan Scratuglia (Johnny), Valerio Fioravanti (Manuel Hernandez), Piero Lulli (El Tigre), Michele Branca (Tigreho kumpán), Salvatore Campochiaro (Sancho Friend), Remo Capitani (Paco), Amerigo Castrighella (El Tigreho kumpán), Enrico Chiappafreddo (Tigreho kumpán), Aysanoa Runachagua (hráč na kytaru), Dino Strano (Danny)
 
 
námět:
Fabio Piccioni
 
 
scénář:
Vincenzo Musolino, Fabio Piccioni
 
 
kamera:
Vitaliano Natalucci
 
 
hudba:
Felice Di Stefano
 
 
střih:
Enzo Alabiso
 
 
zvuk:
Umberto Picistrelli
 
 
producent:
Vincenzo Musolino
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.