Coconuts (1984)

Coconuts

Další název: Coconuts - Immer Ärger mit der Kohle

    Žánr: akční / komedie
    Země: Rakousko / NSR
    Délka: 87 min.
Grein pracuje jako řidič kamiónu pro obchodníka Siemanna, který podvádí mezinárodní dopravní a pojišťovací společnosti. Když okrade i Greina, vydá se řidič pro svůj podíl do podvodníkovy vily. Přijede právě ve chvíli, kdy policie zasahuje v Siemannově vile a v nastalém zmatku se Greinovi podaří zmocnit dvou tašek plných peněz. Uteče z vily společně s krásnou Verou, ale skončí v rukou policie, zatímco dívka zmizí s penězi.

Po propuštění z vězení začne Grein společně se svým přítelem nezaměstnaným hercem Boschem pátrat po Veře. Fotografie v pánském časopisu je přivede do Itálie, kde objeví Siemanna společně s Verou. Ukáže se, že dívka je podvodníkova dcera. Siemann je bez peněz a přemluví oba muže k velké bankovní loupeži. Po přepadení banky spadne Siemann s autem do moře a trojice přátel uprchne s penězi do Jižní Ameriky, kde je čekají další dobrodružství.  Autor: curil

režie:
Franz Novotny
 
 
hraje:
Hanno Pöschl (Grein), Rainhard Fendrich (Bosch), Olivia Pascal (Vera), Wilfried Baasner (Kern), Joe Berger, Lou Van Burg, Haymon Maria Buttinger, Dietrich Siegl (kapitán letadla), Mario Adorf (Siemann), Monika Vögel, Peter Huemer, Friedrich Geyerhofer, Bert Breit (impresário), Emanuel Schmied (Ponti), Gerhard Steffen (exekutor), Anton Schleicher, Ingrid Seibert, Gert Winkler, Harald Imberger, Helmut Siderits, Reinhard Priesnitz (Trump), Hans Georg Heinke (hlasatel ve zprávách)
 
 
scénář:
Franz Novotny
 
 
kamera:
Frank Brühne
 
 
hudba:
Rainhard Fendrich, Christian Kolonovits
 
 
výprava-architekt:
Christoph Kanter, Elisabeth Klobassa
 
 
střih:
Michou Hutter
 
 
zvuk:
Heiner Harss, Mel Kutbay, Paul Schöler, Helmut Junker
 
 
vedoucí produkce:
Monika Maruschko
 
 
zvláštní efekty:
Willi Neuner
 
 
koproducent:
Peter Pochlatko
 
 
masky:
Martina Angeletti
 
 
producent:
Karl Spiehs, Luggi Waldleitner
 
 
rekvizity:
Haymon Maria Buttinger
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.