Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Crossworlds

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
prvosenka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.5.2014
CROSSWORLDS

Crossworlds je akční   komedie se sci-fi námětem,   ve které si mladý hrdina po   boku zkušeného matadora   zahraje na zachránce našeho   světa. Film se netváří   jako žádný trhák, na nic   si nehraje. Jde o zábavné   béčko pro volné chvíle.

Mladý Joe (Josh   Charles) s kamarády   prožívá obyčejný život.   Kluci se mu snaží dohodit   holku, ale Joe na to moc   není. Přesto jej na   diskotéce zaujme dívka,   která mu ale nečekaně   zmizí. O to větší   překvapení zažije, když se   tajemná dívka objeví u něj   doma. A není sama… v   patách je jí několik   ostřelovačů, kteří své   zbraně neváhají použít.   Laura naštěstí ví, kde   hledat pomoc. Vysloužilý   agent A.T. (Rutger Hauer) se   jich nakonec ujme a snaží se   oba mladé lidi dovést do   bezpečí.

Námět je pravda již   trochu použitý, ale i v   secondhandu bývají někdy   pěkné kousky. Co mně bavilo   byly docela zdařilé efekty.   Zato mi leze na nervy, když   hlavní hrdina evidentně   nechápe o co jde, pořád se   ptá co se to děje a nikdo mu   nechce odpovědět. Já vím,   že bez toho by ten film   nemohl být tak dlouhý, ale i   v komedii je slušnost   odpovědět na otázku.   Nakonec jsme se všichni   dopátrali pravdy, padouch byl   poražen a pohádka pro   teenagery skončila přesně   podle očekávání, čili   dobře.

Přestože jsem evidentně   nebyla cílová skupina,   docela jsem se bavila. Jsou i   horší filmy. Tento vidím na   čistý průměr. ©

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Louis Guzzo

Guzzo Louis

Asli Zengin

Zengin Asli

Naposled navštívené:
Louis Guzzo

Guzzo Louis

Asli Zengin

Zengin Asli