Diamantový pejsek (2008)

Diamantový pejsek (Dog Gone)
66.9 %
 
 

Dog Gone

Další název: Diamond Dog Caper, Milionový pes

    Žánr: komedie / rodinný
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 106 min.
„Hrdinou americké rodinné komedie je dvanáctiletý Owen, který se náhodou střetne s trojicí zlodějů diamantů. Když jejich pes, v jehož obojku je ukryt lup v hodnotě pěti milionů dolarů, uteče do lesů, chlapec se s ním schová do tajné skrýše…“
Hrdinou americké rodinné komedie je dvanáctiletý Owen, jenž se střetne s trojicí lupičů, kteří ukradli vzácné diamanty. Jejich šéf Jackie Seemoore je ukryl do obojku slepeckého psa a v přestrojení se mu podařilo propašovat lup v ceně pěti milionů dolarů z letiště. Když však zastaví u dálnice a chlapec chce dát žíznivému zvířeti napít, pes uteče a nastává honička po okolních lesích. A protože Owenovi je jasné, že tu něco nehraje, schová se i se psem do tajné opevněné skrýše. Ta sice stojí v místech, kde údajně žije legendární stařec zvaný „blázen z hor”, jehož se všichni bojí, ale teď se hodí jako útočiště před rozzuřenými zloději. V režii Marka Stouffera hrají Luke Benward, French Stewart, Kelly Perine, Kevin Farley a Brittany Curranová.

režie:
Mark Stouffer
 
 
hraje:
Luke Benward (Owen), French Stewart (Blackie), Kevin P. Farley (Bud), Brittany Curran (Lilly), Cameron Monaghan (Dexter), Garrett Morris (policejní velitel), Bryant Harnetiaux (veterinář), Maggy Bashaw (Erin), Lashanette Beavers (Danielle), Kenda Benward (matka), Denyse Tontz (Meagan Toddová)
 
 
scénář:
Mark Stouffer, Dennis S, Johnson
 
 
kamera:
Tom Camarda
 
 
hudba:
Andrew Gross
 
 
střih:
Jeff Martin
 
 
producent:
Mark Stouffer
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.