Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro další pokračování se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Expresní zásilka

Premium Rush

Další název:
Expresná zásielka (SK)
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
87 minut
„Pronásledování na život a na smrt napříč ulicemi Manhattanu.“

Obsah filmu Expresní zásilka

 
Wilee je absolvent právní fakulty, který odkládá advokátské zkoušky. Neumí si představit, že bude trávit celé dny v kanceláři, upnutý v saku. Začne pracovat jako expresní poslíček v největším městě Spojených států. Jeho každodenním chlebem je rychle doručit zásilku na místo určení. Každý den musí uhýbat před jedoucími auty, bláznivými taxikáři, otevřenými dveřmi a osmi milióny nevrlých chodců. Jednoho dne přijme expresní zásilku, na jejíž doručení má necelé dvě hodiny. To ale ještě netuší, že se obálka stane cílem zkorumpovaného policisty. K tomu, aby ji dostal, použije veškeré dostupné prostředky.

Zdroj: Nova

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Expresní zásilka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

rimmerova-motorka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.8.2017
martin.stusak9
Když už komentuješ, tak se nauč česky!   "Pyla" je ve skutečnosti pila a   "bolely nohy". V každém příspěvku   máš hrubky, kámo. Film docela jde.   Proplétání se ulicemi NY na kole je docela   adrenalin. Ovšem nezbytné multikulti obsazení   filmu už začíná byt pruda.
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.5.2014
EXPRESNÍ ZÁSILKA

Expresní zásilka je   typický akční film o poslíčkovi, který   náhodou objeví nekalé machinace nečestného   policajta.

Samotný příběh není až tak   výjimečný, ale film je zvláštní neobvyklými   záběry na cyklisty, kteří riskují a   kličkují mezi spoustou aut v snaze nalézt   nejkratší a nejlepší trasu pro doručení své   zásilky. Rozhodně je to film z netradičního   prostředí. Samotná zápletka není nic moc, ale   jako oddechovka poslouží znamenitě. Herecké   obsazení mi vyhovovalo, nemám zásadní   námitky.

Myslím že film nabídl přesně   to, co jsem od něj očekávala, takže účel byl   splněn. Docela dobře jsem se bavila a to mi u   tohoto žánru stačí.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Podobný snímek už natočili němečtí tvůrci   po názvem 'Smrt in-line'. Je to taková ukázka   toho, že být kurýrem nemusí být žádná   legrace. Nikdy se neví, co kdo pošle a kdo   všechno to bude chtít získat. Kurýr však za   převzatou zásilku do doručení ručí, takže   jí musí chránit stůj co stůj. I když ji bude   chtít i třeba takový chlápek ohánějící   se policejní plackou. A tak snímek   předkládá nezvyklé honičky na kolech v   ulicích Manhattanu. Adrenalinová jízda má   spád, nepřehání se zde s efektama a   netlačí se na pilu, takže je příběh   srozumitelný a dobře uchopitelný. Scénář   je velmi jednoduchý, což znamená, že o   nečekané zvraty nemůže být ani řeč.   Všichni, co své role odehráli převážně na   kolech, podali úctyhodný výkon. Už jenom   při pohledu na Josepha Gordona-Levitta mě   bolely nohy. Nejedná se tedy o špatný film.   Svojí jednoduchostí nemusí nadchnout každého,   ale to už je věc názoru.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.10.2013
Poměrně slušný thriller i s originální   zápletkou, tím myslím doručovatele-messengery   na kolech. Ostatní děj filmu už není tak   originální, asijská menšina, dítě se   nemůže dostat legálně k matce, vydírání.   Dobrá postava záporného policajta i   ucházející projev Josepha Gordona-Levitta v   hlavní roli.
Reklama
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.7.2013
Ceska posta a PPLky sa mozu inspirovat...
Slusny akcny film zo zaujimaveho prostredia,v   ktorom Gordon-Levitt dokazuje svoje kvality a zda   sa,ze dozrieva na solidneho herca.Rezia dokaze   gradovat tempo,scenar je naopak miestami   nelogicky.Sledovanie filmu spestri pohlad na   atraktivne exoticke duo Ramirez+Chung.
Ako   oddychovku mozem doporucit.
Petantino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2013
Kličkování mezi taxíky mne vyloženě bavilo,   rychlovýběr bezpečné trasy mě fascinoval,   přeskakování v čase zabránilo totálnímu   vypnutí mozku a zadlužený detektiv měl taky   něco do sebe, ale tady klady končí. Lehce   předvídatelné řešení osobních vztahů mne   nudilo a celá zápletka spočívající v   doručení obálky mne prostě neuspokojla. Taky   mne trošku mrzelo, že cyklista bez brzd držel   tak vysoké tempo, že mu režisér ani na chvilku   nestačil.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.2.2013
Film měl svižný, strhující začátek,   nějakých, úvodních 35 minut bylo skvělých.   Pak se to začalo zbytečně vléct a vlastně   jsem do teď nepochopil proč ten polda chtěl ten   lísteček ?? Ale film je to dobrý, pěkné   scény, jen nemám rád filmy kde se čas   neuštále převíjí. Za to všechno body dolů.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Expresní zásilka
je film vhodný hlavně pro milovníky kol.Což   já sice nejsem,ale i tak se mi líbil styl   natočení.Co mě bavilo podstatně méně,byl   typický americký patos-hlavní hrdinové se   můžou rozkrájet,aby pomohli malému   číňankovi do USA,chlapík předvádí   neuvěřitelné kousky se zlámanými   žebry,všichni se sjedou v závěrečné scéně   pomoci,bez ohledu na vzájemné vztahy,   atd...Škoda,filmu by slušela větší realita:-)
Reklama
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2013
Prasácké létaní na kolech? proč ne ... v   prvé řadě se jedná o zajimavý snímek, který   přináší akčnost ze sedla jízdního kola,   což je dle mého pozitivní věc - především v   dnešní filmové době plné stejných a   ohraných filmů, které z většiny nepřekvapí   nečím novým. 'Expresní zásilka' sice v   pozadí obsahuje ohranou básničku na dobro a   zlo, ale v popředí jde hlavně o mrštnou jízdu   na kole a to v přehuštěných ulicích   velkoměsta. Celé to vypadá velmi uceleně a pro   lidské oko velmi sympaticky, zvláště řada   kamerových úchylek ve formě zpomalené kamery   nebo šílené pohledy ze sedla ... Jasny, pár   přestřelů tam je, ale to se dá spláchnout   výbornou atmosférou a také výborným hereckým   projevem J. G-Levitta, který mi do role seděl na   výbornou. Proto říkám - spokojenost v mnoha   ohledech.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.12.2012
Doruč nebo zemři...
Jo, mě se to líbilo, zápletka je sice už   ohraná milionkrát, ale to nevadí. Film je   zaměřen hlavně na mladé publikum a to mu se to   bude líbit. Chvilkami má člověk pocit, že   hraje videohru(vyměřování tras.atd). David   Koepp překvapil, jako scenárista je vždy   výbornej (Smrt jí sluší, Jurský park,   Spider-man atd.)ale jeho režijní počiny mě   nikdy nijak neoslovily, tohle je první a jsem za   to rád. Navíc do hlavní role obsadil mého   oblíbence Josepha Gordona-Levitta a ten mě   zatím nikdy nezklamal.
Tak se hezky posaďte a   užijte si adrenalinovou jízdu New Yorkem...Za   mě 75%:-)
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih132893minih132893Parties fines (1977) 
Parties fines n
minih21679minih21679Ulzana (1974) 
Ulzana n
minih2826minih2826Allegro barbaro (1979) 
Magyar rapszódia 2. n
minih4055minih4055Bílí vlci (1969) 
Weiße Wölfe n
minih134344minih134344Dolce... calda Lisa (1980) 
Dolce... calda Lisa n
minih74079minih74079Stopy zla (2006) 
Sasquatch Mountain n
minih5603minih5603Čest a sláva (1968) 
n
minih27244minih27244Asterix a Obelix (1999) 
Astérix et Obélix contre César n
minih89699minih89699Toreador zkázy (2000) 
Bullfighter n
minih188144minih188144Zlato (2022) 
Gold n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Expresní zásilka (2012)Expresní zásilka (2012)Expresní zásilka (2012)Expresní zásilka (2012)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
In Sleep In

In Sleep In
In Sleep In

Susan French

French Susan

Mel Berns

Berns Mel

E

E
E

H.A.R. Thomson

Thomson H.A.R.

Dragana Ćirić

Ćirić Dragana

Naposled navštívené:
In Sleep In

In Sleep In
In Sleep In

Susan French

French Susan

Mel Berns

Berns Mel

E

E
E

H.A.R. Thomson

Thomson H.A.R.

Dragana Ćirić

Ćirić Dragana