Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Foster

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.9.2012
Eli to zařídí...
Jéé to bylo hezký, kouknul   jsem na to opět kvůli mé   lásce Toni Collette (tu   ženskou miluju, pokaždé mi   umí vykouzlit úsměv na   tváři). Byl jsem nadmíru   spokojen, taková pohádka ze   života, pro dospělé i   malé. Toni a Ioana nebudu   vychvalovat, oba je mám rád,   za zmínku stojí ten prcek co   hrál Eliho, kde ho vzali?   Takového malého rozumbradu,   byl prostě výbornej, na to   že mu je 7 let, dle mě by z   něho mohla být nová   dětská hvězda.
Něco   k obsahu - Zooey a Alec   přišli při nehodě o syna,   následkem traumatu nemůže   Zooey otěhotnět. Rozhodnou   se o pěstounskou péči,   zajdou do domova a tam jim   padne do oka právě Eli,   prcek co nosí oblek a klobouk   a který je velmi chytrý,   možná má až pohádkové   (andělské) schopnosti...   Pomůže našim manželům s   jejich problémy? Mě se to   moc líbilo, dávám 80% a   někdy určitě opáčko:)
PS: Na konci mi i slza   ukápla.
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2013
Doufal jsem,že se nasměji   stejně jako u komedie o   dětech Mikulášovy   patálie,kterou jsem viděl   nedávno.Nestalo se tak,ale   nevadí.Doufal jsem,že Foster   nebude stejně   pseudointeligentní   kreténský parchant,jako   bývají v amerických   filmech.Naštěstí to dopadlo   dobře.
Foster je   totiž pro mě především   pohádkou pro   dospělé.Výbornou,milou   pohádkou,která je plná   lidských citů v době   různých životních a   pracovních   krizí.Nahlížení na postavy   růžovými brýlemi mi vůbec   nevadilo a přiznám se,i   dojalo.Ale úsměvné to bylo   také.Např. při reakci na   praní prádla bezdomovci jsem   vybuchl smíchy.
Ideální film pro   zahnání nudy a vypnutí   mozku bez   následků.Nečekaně mě   Foster příjemně   překvapil.Herečka Toni   Colette stárne do   krásy.Líbí se mi čím   dál,tím víc:)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Klenoty naší krajiny (2015) [T...

11:05 - 11:30

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Bitvy o Evropu

11:25 - 12:20

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:45

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:45 - 11:40

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
James Carpenter

Carpenter James

Joanna Johnston

Johnston Joanna

Diana Michelle

Michelle Diana

Naposled navštívené:
James Carpenter

Carpenter James

Joanna Johnston

Johnston Joanna

Diana Michelle

Michelle Diana