Cerven
ohodnotit

Hwanghae

Hwang-hae

Další název:
The Murderer; The Yellow Sea; Hwang hae; 황해
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
150 minut

Komentáře k filmu Hwanghae

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Phreaker
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2011
Na Hong-jin obsadil do   hlavních rolí stejné herce   jako ve svém debutu "The   Chaser" a stejně tak   zůstal i kameraman Lee   Sung-je a střihačka Kim   Sun-min. Vizuální stránka   snímku je, stejně jako u   předešlého Na Hong-jinova   snímku, naprosto skvělá a   pozadu nezůstala ani hudba.   Hwang-hae je také oproti   předešlému filmu tohoto   režiséra poněkud   krvavější. To mají za   příčinu hlavně poměrně   časté souboje s noži a   sekerami.
Hugin
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.2.2012
Od začátku až do doby kdy   dojde k vykonání   nevykonání objednané   vraždy byl film vynikající.   Kombinace sociálního dramatu   a thrilleru s kriminálního   prostředí. Takřka popisný   styl vyprávění, ač   zdánlivě neosobní,   váhání, nejistota a   tápaní hlavní postavy,   mělo svou atmosféru. Po   této části však dochází   k obratu. Následují   honičky, automobilové i   pěší, z outsidera se   stává „superhrdina“   který uniká všem   nástrahám, do toho   vzájemné bitky dvou klanů,   na scénu nastupují nože a   sekyrky, píchání a   sekání.Tento styl akce je   podstatně záživnější,   pro mne jako diváka, než-li   střílení a výbuchy, a   nemám s ním pražádný   problém, v tomto případě   je ale až příliš   kontrastní ke všemu, co bylo   od začátku budováno a kam   byl film nasměrován. Sama o   sobě nebyla ani akční   část špatná, ale ta   kombinace mně nesedla.
radegaster
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.8.2015
Příliš dlouhá stopáž
Korejsky odlišný, drsný ale   zbytečně dlouhý akční   thriller o typicky obyčejném   chlapíkovi, kterého   finanční krize dostane do   situací, které by mu   nezáviděli ani skuteční   akční hrdinové. 157   minutová délka je pro film   absolutně zbytečná, což   ukáže převážně první   hodina, ve které se opravdu   ale opravdu nic neděje.   Později se film celkem   slušně rozjede, nabídne   pár řádně krvavých a   akčních scén ale pořád to   je málo a v korejské   kinematografii, existuje   spousta akčnějších a   hlavně zajímavějších   kousků (Město zločinu 2009,   Hae anseon 2002)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

01:15 - 01:45

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesta k ráji (1978)

00:00 - 01:45

81 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

00:25 - 01:25

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

01:20 - 02:15

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Leonardo Benvenuti

Benvenuti Leonardo

Bruce Broughton

Broughton Bruce

Silvio Laviano

Laviano Silvio

China Kantner

Kantner China

Veronica Berry

Berry Veronica

Nicolás Scarpino

Scarpino Nicolás

Naposled navštívené:
Leonardo Benvenuti

Benvenuti Leonardo

Bruce Broughton

Broughton Bruce

Silvio Laviano

Laviano Silvio

China Kantner

Kantner China

Veronica Berry

Berry Veronica

Nicolás Scarpino

Scarpino Nicolás