Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Jméno

Le Prénom

Další název:
What's in a Name? / Meno (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2012
Délka:
109 minut
„Vincentovo jméno, které vybral pro svého syna, vyvolá bouřlivou diskuzi...“

Komentáře k filmu Jméno

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
kakkena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.2.2017
Paráda, dlouho mě ni tak   nepobavilo jako tato   situační komedie. Dokonce   musim říci, že ani česká   divadelní hra divadla Verze   nebyla, tak úsměvná. Super,   perfektní obsazení, žádná   nuda, ani ta hluchá místa   jsem nenašla.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.11.2014
Asi se pletu,ale tuhle komedii   si představuji,že je to   zfilmovaná divadelní   hra.Alespoň to na mě tak   působí.
Po docela   rozvleklém začátku s   představováním hlavních   "gladiátorů"   večera jsem byl zvědavý   hlavně na to,co se bude dít   pak,až pro mě vtipná   taškařice kolem jména   dítěte pomine.
Nakonec jsem přece jen   dostal další dávku   humoru,ikdyž tato komedie má   několik hodně hluchých   pasážích (zejména   posmívání se o   šklebení).
Jméno   mohla být ještě více   zábavná komedie,ale mohla   být také naopak dost   špatná.Ale když se   podívám na českou   komediální filmařinu   posledních let a ještě k   tomu prakticky z jedné   místnosti,tak co   dostanu?Nic!Z tohoto pohledu   je francouzský snímek velmi   dobrý.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.6.2013
V zabydlené, typicky   francouzské klícce se   schyluje k společenské   večeři, které předchází   intro, jež si nezadá s   otravností cedulky rubové   strany trička na holých   zádech. Poměrně   snesitelněji se začne jevit   předkrmová konverzace,   kterou si však nelze   příliš užít pro   kostrbaté podání   přátelských a rodinných   vazeb, díky kterému hrozí   únik dalších informací a   až s hlavním chodem a duchem   Hitlera, který je natolik   živý, aby zde stále   působil a byl příčinou   malých válek, přichází   divácky nejzajímavější   hlavní bitva, kde se dosud   nevyřčená smýšlení o   druhých proderou na povrch a   stanou se vařící polévkou,   chrstnutou do tváře   spolustolovníků. Avšak ani   drsnou upřímností, ani   konejšivým koncem nebylo   zabráněno pocitu prázdně   znějících deklamací,   budících představu vztahů   jen naoko, a proto se i přes   občasnou zábavnost nepovedlo   konverzační ťafky dobře   prodat. P.S. Proč je slovo   bordel považováno za   neslušné, když je ve   Francii zcela legální? :-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Reklama