Keith (2008)

Keith
77.9 %
 
 
    Žánr: drama / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Premiéra v ČR: 13.9.2008        
    Délka: 93 min.
Americké romantické drama vypráví o Natalii, studentce z dobré rodiny, do jejíhož světa vpadne tajemný Keith. Dívka podléhá jeho kouzlu, ale poté, co zmizí, odhalí temné tajemství.

Americké romantické drama vypráví milostný příběh Natalie, která má všechno, po čem ostatní dívky touží - je skvělá studentka z dobré rodiny, hvězda atletiky a královna střední školy, do níž chodí. Od dětství každý její krok bedlivě střeží ambiciózní rodiče a zdá se, že do dívčiny budoucnosti nemůže nic zasáhnout. Jenže pak se objeví Keith, svobodomyslný, tajemný a problematický mladík, který nemá co ztratit. A i když Natalie rozumem ví, že by si ho měla držet od těla, srdci poručit nedokáže. Keith ji zatáhne do řady podivných dobrodružství a ona se stále víc snaží zjistit, kdo doopravdy je. Když mladík najednou zmizí, Nataliin svět se rozpadne. A poté, co odhalí jeho temné tajemství, se život dvojice jednou provždy změní. V režii Todda Kesslera hrají Elisabeth Harnoisová a Jesse McCartney.

režie:
Todd Kessler
 
 
hraje:
Jesse McCartney (Keith), Elisabeth Harnois (Natalie), Margo Harshman (Brooke), Ignacio Serricchio (Raff), Michael McGrady (Pete Anderson), Jennifer Grey (Caroline), Ethan Phillips (pan Miles), Eric Parker (Travis), Jessy Schram (Courtney), Micah Henson (Shane), Ian Nelson (Brian), Jesse Heiman (student), Courtney Halverson (dívka)
 
 
scénář:
David Zabel, Todd Kessler
 
 
kamera:
Darko Šuvak
 
 
hudba:
Tree Adams
 
 
kostýmy:
Rachel Sage
 
 
střih:
Cara Silverman
 
 
koproducent:
David Grace
 
 
koordinátor kaskadérů:
Christopher Doyle
 
 
výprava:
Kristan Andrews
 
 
producent:
Todd Kessler, Rebecca Hobbs
 
 
kaskadér:
Donna Evans
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.