Cerven
ohodnotit

Koma

Jiu ming

Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
85 minut

Komentáře k filmu Koma

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
evlin
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.1.2009
Máš pravdu, je to jiný film   a jedná se v něm o krádeže   orgánů. Moc se mi líbil, je   to první 'normální'   japonský film jaký jsem   viděla... ne typu jako kruh,   nenávist. Proto doporučuju   podívat se každému, koho   alespoň trochu zaujaly   japonské filmy:)
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.12.2018
Žárlivost, touha, důvěra a   pomsta. Komplikovaný   milostný trojúhelník   projevující se během   vyšetřování krádeže   ženské ledviny. Ano, námět   je o obchodu s orgány, ale v   krapet neočekávaném   pojetí. Snímek je   prezentovaný jako horor,   avšak nevypadá tak. Spíše   melodramatický thriller s   mizivým napětím a pomalým   tempem. Na horor by se dalo   očekávat patřičné   násilí s gore efekty, ale   neděje se tak. Během   krádeží se oběti   nezabíjejí, takže k tomu   vlastně není ani důvod a   scény s potřísněnou krví   žánr nemá šanci   zachránit. Hrůza, děs a   šokující scény se na   správný horor tedy   nekonají, což bourá   ucelené nadšení z daného   žánru. Scénář má   evokovat hrůzu právě co se   týče obchodu s orgány,   mírného tajemství a   částečnou dramatizací, ale   jako celek je to na horor   prostě divácky dosti nudnou   záležitostí. Daná   myšlenka ale není zase až   tak špatná, takže škoda   toho promarněného   potenciálu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Maxime Mansion

Mansion Maxime

Jacques Ibert

Ibert Jacques

Yldau de Boer

Boer Yldau de

Maresa Sedlmeier

Sedlmeier Maresa

Troy Smith

Smith Troy

Law Chi-Leung

Chi-Leung Law

Sfia Mohamed

Mohamed Sfia

Roy Chow

Chow Roy

Naposled navštívené:
Maxime Mansion

Mansion Maxime

Jacques Ibert

Ibert Jacques

Yldau de Boer

Boer Yldau de

Maresa Sedlmeier

Sedlmeier Maresa

Troy Smith

Smith Troy

Law Chi-Leung

Chi-Leung Law

Sfia Mohamed

Mohamed Sfia

Roy Chow

Chow Roy