Kráska mezi muži (2010) [TV film]

Kráska mezi muži (Beauty & the Briefcase)
67.9 %
 
 

Beauty & the Briefcase

Další název: The Business of Falling in Love / Príbeh o hľadaní lásky (SK)

    Žánr: komedie / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 83 min.
„Vyrazí hledat mužský ideál do světa byznysu.“
Lane je mladá začínající novinářka a jejím snem, kromě touhy napsat článek, který by otiskl časopis Cosmopolitan, je najít dokonalého muže. Takového, co by splňoval desetibodový seznam předností, který sestavila na základě svých představ, většinou formovaných Cosmopolitanem a romantickými filmy. Kamarádka Joanne se jednoho dne postará alespoň o naději na splnění druhého snu, když jí domluví pohovor u šéfredaktorky Cosmopolitanu Kate Whiteové. Ta sice dívku u pohovoru elegantně odmítne, ale při loučení mluví o tom, jak těžce se hledá ideální muž a Lana dostane nápad, který šéfredaktorku zaujme natolik, že jí přece jen šanci dá. Má se vetřít do nějaké velké obchodní společnosti a mezi muži v oblecích najít dokonalého muže pro lásku. Nastoupí jako asistentka u společnosti Thompson a Fulworth. Je okouzlena množstvím mužů, kteří tu pracují a zdá se, že najít mezi nimi toho pravého, by nemusel být problém. Ve stejnou dobu se Lane seznamuje s pohledným a zábavným producentem Liamem, který splňuje všechny body jejího seznamu. Je jím tak okouzlená, že hledat ideálního muže u Thompsona a Fulwortha, je to poslední, co by teď chtěla udělat. Protože se snaží tento úkol skloubit se zaujetím pro Liama, je každým dnem jasnější, že si zadělává na velký problém. Navíc ji čeká velmi nepříjemné překvapení.

Zdroj: Nova

režie:
Gil Junger
 
 
hraje:
Hilary Duff ( Lane Danielsová), Jaime Pressly ( Kate Whiteová), Matt Dallas ( Seth), Amanda Walsh ( Joanne), Jennifer Coolidge ( Alicia), Chris Carmack (Liam), Michael McMillian (Tom Reinhart), Patricia French (módní návrhářka), Lyle Brocato (číšnice), Billy Slaughter (účetní), Courtney J. Clark (Margo), Han Soto, Edrick Browne (Eddie), Lacey Minchew (Whitney), Kevin Kirkpatrick (John), Grant Case, Tošiko Onizawa (obchodnice), Alix Angelis (asistentka)
 
 
námět:
Daniella Brodsky (román "Diary of a Working Girl")
 
 
scénář:
Michael Horowitz
 
 
kamera:
Greg Gardiner
 
 
hudba:
Danny Lux
 
 
střih:
Don Brochu
 
 
zvuk:
Tim Chilton, Bob Costanza, Tamara Johnson, Brad Lokey, Blake Marymor, Kevin Meier, Jonathan Parham, Lisa Varetakis, David Torres
 
 
dabing:
Hana Gajdošová-Letková (Kate Whiteová)
 
 
koproducent:
Laurence Ducceschi
 
 
výprava:
James A. Gelarden
 
 
výkonný producent:
Frank von Zerneck, Robert M. Sertner, Ira Pincus, Jessica Rhoades
 
 
producent:
Hilary Duff, Richard Fischoff
 
 
vedoucí výroby:
Kolie Wegner
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.