Cerven
ohodnotit

Lajko: Cigán ve vesmíru

Lajkó - Cigány az űrben

Další název:
Lajko: Gypsy in Space
Země:
Rok:
2018
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Lajko: Cigán ve vesmíru

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2019
Dlouho jsem se v nedělním   dopoledni nepobavil tak   dobře, jako při sledování   maďarské černé komedie   Lajko. Kdo ví, kolik se v   parodii skrývá pravdy.   Rusáci jsou dnes již   proslulí podvody ve všech   oblastech, na které si   člověk vzpomene. Nedivil   bych se ničemu. Výborné   dialogy, na plátně se   objevují skutečné postavy   Gagarina, Bežněva, ten je   zvláště vydařený.   Humorné situace, např.   hraní skořápek na bedně s   kosmonautem, repliky Helgy   Mengele, mongolský budhista,   estonský atentátník.   Lakonický vzkaz cikánského   otce manželce po synovi   kosmonautovi: "Až   nahoře potkáš matku, řekni   jí, že se mi stýská po   její pí..!". Při   nekonečné líbačce   státníků a důstojníků   nelze nevzpomenout na vítací   ceremoniály při   návštěvách různých   soudruhů. Zvláště ten   huňáč L. B. v tom vynikal,   když si neváhal svůj objekt   vášně přidržet rukou.
Xpojntman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.8.2019
Dost povedana taskařice o   vesmirných závodech. Moc   jsem se pobavil, navíc cílem   parodie je mnou neoblíbený   SSSR.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Lajko: Cigán ve vesmíru   možná obsahuje některé   prvky, jaké budou   srozumitelné i pro českého   diváka, nicméně humor v   žádném případě není   univerzální. Otázka zní,   jestli je tedy čistě   maďarský, nebo jestli tím   tvůrci chtějí říct, že   všechny postavy jsou svým   způsobem exosti. Kdyby tady   alespoň někdo poletoval nad   zemí, jako hlavní hrdina   rovněž maďarského Měsíce   Jupitera ... Jasně, Lajko   vyletí až na oběžnou   dráhu, jenže tam dohromady   stráví ani ne pět minut.   Jednou větou by se toto dílo   dalo shrnout asi i tak, že   řemeslné zpracování je   sice překvapivě zdařilé,   ale scénář ten slibný   námět totálně zazdil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vůně Athén s Miroslavem Donuti...

12:30 - 12:55

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Narozeni 1918 - viděno šesti

12:20 - 13:15

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

30 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:40 - 13:35

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Reklama