Mardi Gras: Jarní prázdniny (2011)

Mardi Gras: Jarní prázdniny (Mardi Gras)
64.4 %
 
 

Mardi Gras

Další název: Mardi Gras: Jarná divočina (SK)

    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 88 min.
„Výlet tří vysokoškoláků za vidinou sexu na oslavě svátku Mardi Gras pořádaného v ulicích New Orleans se jim poněkud vymkne z rukou.“
Mike, Bump a Scottie jsou už od střední nejlepší kamarádi. Jsou poslední rok na vysoké a pořád si neužili pořádný sex. Už toho mají dost, a tak si o jarních prázdninách vyrazí do New Orleans na oslavu svátku Mardi Gras. Každý rok tam probíhá v ulicích města divoká party, kde krásné holky s radostí vyhrnují trička a lahve s alkoholem na veřejnosti nikomu nevadí. Kluci doufají, že by si mohli konečně užít. Vše se jim poněkud vymkne z rukou, když se navléknou do ženských šatů, vloupají se do hotelového pokoje, účinkují ve skandální erotické show a nechtěně zaútočí fekální bombou v hale luxusního hotelu. Původně zvažují návrat, pak ale každý z nich potká dívku, kvůli níž stojí za to bojovat s nepřízní osudu.

Zdroj: Nova

režie:
Phil Dornfeld
 
 
hraje:
Arielle Kebbel (Lucy Millsová), Carmen Electra (sama sebe), Danneel Ackles (Erika), Nicholas D'Agosto, Regina Hall, Bret Harrison, Josh Gad (Bump), Jessica Heap (Oyster Chick), Stephanie Honore, Natasha "Sasha" Angelety, Becky O'Donohue, Brandy Moon, Jessica O'Donohue, Natalie Nicole, Brandi Coleman (Lucyin přítel), Madison Bauer (barmanka na tropickém ostrově), Dominique DuVernay, Marcelle Baer, Madison Dylan (dívka 1), Julin (Sarah), Genevieve Michelle, Charles Shaughnessy (recepční), Lauren Swinney (starší žena)
 
 
scénář:
Josh Heald
 
 
kamera:
Thomas E. Ackerman
 
 
kostýmy:
Carol Ramsey
 
 
koordinátor kaskadérů:
Jeffrey Galpin, David K. Nami
 
 
vizuální efekty:
Rocco Passionino (supervize)
 
 
výprava:
Stephen J. Lineweaver
 
 
kaskadér:
April Weeden (double: Regina Hall)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.