Moje drahá polovička (1999)

Moje drahá polovička (Le double de ma moitié)

Le double de ma moitié

    Žánr: komedie
    Země: Francie
    Délka: 95 min.
„Když má vaše žena dvojče, je naděje, že ji můžete vyměnit a nikdo nic nepozná... Komedie z prostředí módních návrhářů.“
Thierry Montino je známý pařížský návrhář. Jeho žena Cécile je elegantní, snobská dáma. Jednoho dne Thierry zjistí, že jeho tajemníkovi nestačí, že je milencem jeho manželky, ale navíc mu chce ukrást modely a prodat je Japoncům. A to vše s pomocí jeho vlastní ženy! Ale náhoda tomu chce, že do Paříže přijíždí Cécilina sestra, lépe řečeno její dvojče, Suzy. Je to sice děvče od kolotoče, ale její podobnost s Thierryho ženou je tak lákavá, a kreativní Thierry má tolik energie a nápadů!

režie:
Yves Amoureux
 
 
hraje:
Bernard Giraudeau (Thierry Montino), Zabou Breitman (Cécile / Suzy), Marc Lavoine (Jérôme Quantas ), Jacky Nercessian, Adrienne Bonnet, Luc Florian, Stephan Meldegg, Suzanne Andrews (paní Earthquakeová), Paul Bandey (pan Earthquake), Jean-Michel Cannone (Parking), Jean-Yves Bordet (Mercier), Kareen Bourjade, Tiffany Breuvart (Jérômova sekretářka), Eric Laugérias (Pascal), Jean-Marc Minéo (Vigile), Georges Neri (návštěvník), Adama Ouédraogo (Jimmy ), Marion Peterson (Marie-Hélène)
 
 
scénář:
Paul Berthier
 
 
kamera:
Vincent Jeannot
 
 
hudba:
Roméo
 
 
střih:
Joëlle Dufour
 
 
výprava:
Philippe Barthelémy
 
 
producent:
Eric Porcher
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.