Mrazení u srdce (1997)

Mrazení u srdce (Cold Around the Heart)
78.3 %
 
 

Cold Around the Heart

    Žánr: krimi / thriller / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 96 min.
„Donedávna se živili jen drobnými loupežemi, ale teď konečně přišla jejich chvíle... Americký krimifilm v duchu slavného snímku Bonnie a Clyde“
Na počátku všeho je přepadení klenotnictví, které provedou milenci Ned a Jude. Zmocní se sice diamantů v hodnotě přesahující 250 000 dolarů, za sebou však nechají na podlaze klenotnictví tři mrtvé. Během útěku z místa činu je Ned chycen, když ho bezohledná Jude zradí a vystrčí z auta. Přísahá proradné milence pomstu a když se mu po čase podaří uprchnout, začne po zrádné femme fatale pátrat. Vydává se na dlouhou pouť, která však probíhá zcela jinak než čekal. To když cestou udělá chybu a zastaví stopařce. Bec se totiž překvapenému Nedovi nejen svěří s tím jak ji pohlavně zneužíval její opilecký otec, ale vzápětí na něj vytáhne zbraň.

režie:
John Ridley
 
 
hraje:
David Caruso (Ned Tash), Kelly Lynch (Jude Lawová ), Stacey Dash (Bec Rosenbergová ), Chris Noth (T.), John Spencer (strýc Mike), Pruitt Taylor Vince (Johnny 'Cokebottles' Costello), Richard Kind (advokát Nabbish), Kirk Baltz (detektiv Logan ), Jennifer Jostyn (číšnice Inez), Tom McGowan (obchodník se zbraněmi), Mark Boone Junior (rozzlobený muž), Jack Orend (muž v motelu), Tracey Ross (ošetřovatelka), Gareth Williams (autoprodejce), Richmond Arquette (pumpař), Jack Wallace (policejní kapitán)
 
 
scénář:
John Ridley
 
 
kamera:
Malik Hassan Sayeed
 
 
hudba:
Mason Daring
 
 
střih:
Eric L. Beason
 
 
výprava:
Kara Lindstrom
 
 
producent:
Craig Baumgarten, Dan Halsted, Adam Merims
 
 
casting:
Mary Vernieu
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.