Cerven
ohodnotit

Na stojáka [TV pořad]

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
30 minut, 30x 112 dílů
„Na stojáka je prolomení chladné televize, něco, co tu ještě nebylo, něco, co riskuje a chce překvapit.“

Komentáře k filmu Na stojáka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2012
Úroveň jednotlivých   stand-up vystoupení je v   rozpětí od nudný téměř   odpad až po absolutorium,   scénky "ohrožující   váš sociální, psychický,   sexuální a vůbec jakýkoli   vývoj. A nebo se z toho   můžete i ... zažívací   potíže... Přejeme Vám   hluboký umělecký kultovní   zážitek !" Já byl na   Na stojáka naživo sice jen   jednou, ale stálo to za to!   Dusil jsem se furt. Chvílemi   smíchy a chvílemi tím, že   mi partnerka nasazovala   kravatu a snažila se mě   odtáhnout z kavárny pryč se   slovy „proboha, nezapojuj   se!“.
A to jsem jen   třeba Knorovi , který   pochválil jedné dámě   (spíš tedy rachomejtli) v   publiku lišku kolem krku a   zeptal se „má zde někdo   ještě nějaké zvíře ?“   nahlásil, že mám hroznýho   vlka.
Když to tedy   zprůměruju, tu nulu a   desítku, vychází mi   rovných 8 hvězd. To víte,   já nebyl v matematice nikdy   moc dobrej ;-)
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2012
Kvalita pořadu samozřejmě   spočívá v kvalitě   účinkujících. Ale vlastní   nápad je dobrý, byť ne   český. Poprvé jsem s tím   přišel do   "kontaktu" v mně   zaslaném mailu, kde M. Knor   říkal "Poprvé". A   to bylo dost dobrý.   Sebeztrapňování např. I.   Pazderkové naopak nechápu.   Přesto už jen za snahu a   odvahu účinkujících   hodnotím 7.
flawi
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2011
Kvalita pořadu Na stojáka se   odvíjí podle   účinkujících a jejich   scénkách...takže Na   stojáka je takový mix hodně   hloupých a trapných   vystoupení, tak i těch   mimořádně vtipných a   povedených. Pro mě je   zárukou pořádného   záchvatu smíchu Daniel   Čech, Ríša Nedvěd a   Tomáš Hanák....

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama