Nahota na prodej (1993)

Nahota na prodej
48.3 %
 
 

Další název: Smrt na prodej

    Žánr: akční / krimi
    Země: Česká republika
    Premiéra v ČR: 28.1.1993        
    Délka: 102 min.
„Trojice hrdinů na stopě obchodu s prostitucí“
POZOR SPOILER

Nějaké děvče využívá tmy a toho že muž chrápe. Probírá se doklady a utíká.
Mladý novinář Egon Hoza očekává na letišti návštěvu z ciziny. Je to mladá holka jménem Nancy Spaceková. Má zde něco jako studijní pobyt.
Když se ji pokusí okrást cikánka, Egon zasáhne a je ostatními bit. Do toho zasáhne muž středních let. Je to soukromý detektiv zvaný Polda.
Egon o něm kdysi psal. Ten nabízí Nancy bydlení a ona to bere.
V televizi je hlášení o ztracené dívce a Egon navštíví jinou, která byly kdysi unesena gangem cikánů. Vyslechne ji a zajde za šéfredaktorem. Ten moc nadšeníc kolem této věci neprojeví.
Egon se do toho tedy pouští sám s Nancy a Poldou. Zajedou i na parkoviště, kde probíhá čilý obchod s dívkami pod cikánskou taktovkou. Teprve na druhý pokus se jim povede způsobit značný rozruch, při kterém Nancy tasí kolt a střílí. Je klanem zajata a ocitá se ve sklepě, kde je jiná unesená dívka, Dita. Když pak Nancy cikánská šéfka celého klanu zkontroluje pas a zjistí, že je z USA, změní názor. A pokouší se navázat obchodní kontakt.
Aby to podpořili a něco zjistili, přijde sem, přímo do gheta, Nancy znovu i s Egonem a Poldou. Ten vyvolá rozruch, po dobu kterého vnikne Nancy a Egon do sklepa. Celá akce je však k ničemu, protože dívka Dita tam už není.
Probírání nahrávky SM praktik na jinde získané VHS kazetě pak odhalí fakt, že je to natáčeno někde poblíž. Polda na nahrávce dokonce pozná známou dívčinu. Takže se jde na aukci, aby se zjistilo něco bližšího k místu natáčení. Nový majitel, výherce aukce je pak zříceninou provede. A večer se zde točí další film, což už neujde pozornosti naší trojky. Gang napadne Egonovu manželku a vyhrožuje. Na základě toho Egon vše balí a zajde i za cigánkou, vedoucí gangu.
Zde mimo jiné utrousí, že její spolupracovníci mají velkou oslavu bez nich. Na té je velice veselo. Po příjezdu gangu bude ještě více...  Autor: Pitryx

režie:
Vít Olmer
 
 
hraje:
Lukáš Vaculík (Egon), Jiří Krampol (Polda), Kája Třísková (Nancy), Jiří Šolc (tajemník), Ivan Jonák (šéf), Jiří Pomeje (pobočník), Ivana Velichová (psycholožka Eva, Egonova manželka), Martina Adamcová (Zrzka), Lenka Jelínková (Renata), Kateřina Winterová (Dita), Oldřich Navrátil (šéfredaktor), Jaroslav Someš (psychiatr), Vítězslav Jirsák (pan Malý), Roman Skamene (majitel sex-show), Vlastimil Zavřel (policajt), Martin Hron (policajt), Miroslav Táborský (paranoik), Jaromíra Mílová (sekretářka Egona), Milan Gunár (Elvis), Petr Drozda (Rambo), Zdeněk Dvořáček (Skinhead), Marie Reisnerová (paní Judita), Pavel Bobrov (Dežo), Nikolaj Šiškov (Laco), Julij Timofejev (Fuko), Milan Šenki (1. pasák), Robert Demeter (2. pasák), Barbora Kněžourová (Evička), Alenka Fadbárová (Jolanka), Ludvík Čonka (návštěvník v baru), Ivo Gavlas (licitátor), Jan Košař (Němec Karl)
 
 
námět:
Josef Klíma
 
 
scénář:
Josef Klíma, Vít Olmer
 
 
kamera:
Juraj Fándli
 
 
hudba:
Ondřej Soukup
 
 
výprava-architekt:
Tomáš Mašín, David Saudek
 
 
kostýmy:
Simona Rybáková, Veronika Pulchartová, Simona Chytrová
 
 
střih:
Ivana Kačírková
 
 
zvuk:
Karel Jaroš
 
 
vedoucí produkce:
Daniela Stašková
 
 
mluví:
Jan Schánilec (hlas šéfa)
 
 
zpěv:
Lucie Bílá, Oskar Petr, Michael Viktořík, Ota Klempíř
 
 
II. kamera:
Vladimír Kolář
 
 
dramaturgie:
Jiří Blažek
 
 
zástupce vedoucího výroby:
Miloš Mrázek, Milan Maňák, Kateřina Jeřábková, František Novotný
 
 
asistent režie:
Zdeněk Švarc, Jan Vaculík
 
 
asistent kamery:
Jakub Smolík, Vladimír Duben
 
 
pomocná režie:
Jan Křížek
 
 
odborný poradce:
Jaroslav Tomsa, Jiří Vacek
 
 
trikové snímky:
AB Barrandov Flash Special Effects
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.