Nechte mě žít (1998)

Nechte mě žít (Whatever)
80 %
 
 

Whatever

Další název: Nechajte ma žiť (SK)

    Žánr: drama
    Země: Spojené státy americké / Francie
    Délka: 112 min.
„Dramatický příběh dvou vzpurných středoškolaček, které se rozhodly, že už jednoduše nebudou na všechno říkat jenom ne!“
Vzpurná dospívající Jenny žije v rozvrácené rodině se zahořklou matkou a sadistickým bratrem. Už se nemůže dočka, až se konečně osvobodí od tohoto problematického života na předměstí. Rozhodnou se proto s kamarádkou, že už jednoduše nebudou na vše říkat jenom NE! To ale nemusí být vždy výhra a tak se kolikrát dostanou mezi ne zrovna vzornou společnost.

Zdroj: sms.cz

režie:
Susan Skoog
 
 
hraje:
Liza Weil (Anna Stockardová), Chad Morgan (Brenda Talbotová), Frederic Forrest (pan Chaminski), Gary Wolf (Eddie), Kathryn Rossetter (Carol Stockardová), Marc Riffon (Martin), John G. Connolly (John Woods ), Gary K. Wolf (Eddie), Sean O'Brien (pan Tibbets), Dan Montano (Zak), Tony Torn (pan Stanley), Trey Compton (Sam), Joe Mantragna (Chris), Jim Neville (Rob), Garret Spencer (Joe), Destiny Matranga (Lynn), Mary Jo Roth (Amy Pecková), Evie Mazzone (paní Wilsonová), Michelle Yahn (ředitelka), Lenora Nemetz (ředitelka), Peter Gannon (Henry Talbot), Jean Cardello (Karen Talbotová), Harold G. Herthum (Howard), Frank Licato (agent), Charlie Schroeder (Tom), Zach Chapman (Gus), Christie Yahn Mazur (dívka s dítětem), McKenzi Yahn Mazur (dítě Eddie), Susan Skoog (Roxanne), Ed Mattson (Danny)
 
 
scénář:
Susan Skoog
 
 
hudba:
Walter Salas-Humara, Chrissie Hynde ("Mystery Achievement")
 
 
zpěv:
The Pretenders ("Mystery Achievement")
 
 
producent:
Ellin Baumel, Paul Kolsby, Kevin Segalla, Susan Skoog, Michelle Yahn
 
 
asistent střihu:
Julie Janata
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.