Nejlepší přítel (2015) [TV film]

Nejlepší přítel (A Girl's Best Friend)
78 %
 
 

A Girl's Best Friend

Další název: Polka-dot & Luey; My New Best Friend

    Žánr: rodinný
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 86 min.
Zatímco se jedenáctiletá Penelope venku poohlíží po práci, aby mohla podpořit svou nemocnou matku, seznámí se s pragmatickým policistou a jeho psem Lueym. Když se pak stav její matky zhorší, Luey Penelope pomůže najít sílu jít dál.

Penelope je odvážná a vynalézavá jedenáctiletá dívka, která žije se svou churavějící matkou Frances. Aby vydělala nějaké peníze, okouzlí místního policistu Coopera natolik, že jí dovolí vyčistit psí boudu svého čtyřnohého parťáka Lueyho, který je úředně veden jako K-9. Penelope se s policejním psem okamžitě spřátelí a propašuje ho v noci z boudy, aby společně navštívili její matku, která skončila v nemocnici. Cooperovo podezření však rychle narůstá a brzy odhalí dívčino tajemství - že žije doma sama. Poté, co se Francesin stav rapidně zhorší, stojí Cooper před problémem, jak vyřešit Penelopinu bezútěšnou situaci. K tomu, aby tohle nesourodé trio, které bylo pro sebe možná stvořeno, mohlo znovu začít vést šťastný život, bude zapotřebí spousty naděje, přátelství a odvahy!
HBO Europe s.r.o.

režie:
Terry Ingram
 
 
hraje:
James Denton (Cooper Brawn), Lilah Fitzgerald (Penelope "Tečka"), Laura Mennell (Samantha), Kirsten Robek (Frances), Chris Gauthier (Kenny), Dalias Blake (důstojník Randell), Michael Kopsa (pastor John), Bronwen Smith (zdrav. sestra Rhonda), Graham Verchere (Jonathan), Gabrielle Giraud (zrzka), Jordan Ashley Olson (Tiffany), Gary Peterman (Phil), Sebastian Stewart (záchranář), Xantha Radley (Ruth)
 
 
scénář:
Jim Buck, Karen Struck
 
 
kamera:
Ron Stannett
 
 
hudba:
Lawrence Shragge
 
 
kostýmy:
Valerie Halverson
 
 
střih:
Tony Dean Smith
 
 
zvuk:
Matthew Gionet, Mario Loubert
 
 
výkonný producent:
Tim Gamble, Bruce D. Johnson, Jessica Labi, Berry Meyerowitz, Fernando Szew, Tom Wertheimer
 
 
producent:
Christian Bruyère
 
 
překlad:
Petra Procházková
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.