Nemilosrdní (2015)

Nemilosrdní (Antigang)
67.2 %
 
 

Antigang

Další název: The Squad

    Žánr: akční
    Země: Francie
    Premiéra v ČR: 8.10.2015        
    Délka: 90 min.
Serge Buren (Jean Reno) je legendární polda, noční můra všech kriminálníků. On a jeho policejní tým mladých kolegů vyznávají trochu nevšední vyšetřovací postupy. Mezi jejich osvědčené a oblíbené metody patří přepadovky a výslechy zadržených s použitím baseballových pálek. S oblibou ignorují pravidla v průběhu velkolepých zatčení. Jejich práce je více než efektivní a výsledky jsou brilantní. Jenže jejich nadřízení začínají mít dojem, že kovbojové nemají u policie co dělat a jako supi čekají na jakoukoli chybu. Na pařížské scéně se objevuje gang lupičů, kteří neuvěřitelnou rychlostí vykrádají banky a klenotnictví. Bohužel jsou po zuby ozbrojeni automatickými zbraněmi a na jejich konto během loupeží přibývá brutálních vražd. Buren a jeho jednotka musejí použít veškerou vynalézavost a všechny své metody, aby se pokusili šílené zločince zastavit.
Magic Box

režie:
Benjamin Rocher
 
 
hraje:
Jean Reno (Buren), Caterina Murino (Margaux), Alban Lenoir (Cartier), Thierry Neuvic (Becker), Stefi Celma (Ricci), Sébastien Lalanne (Genoves), Jakob Cedergren (Kasper), Sabrina Ouazani (Nadia), Xavier Lemaître (Garnier), Anne Serra (Natalia), Jean-Toussaint Bernard (Boulez), Oumar Diaw (Manu), Stephen Scardicchio (Fedor), Michaël Troude (Zied), Karl Amoussou (Reda), Frédéric Dessains (Jamart), Vincent Gatinaud (Grégoire)
 
 
scénář:
François Loubeyre, Tristan Schulmann
 
 
kamera:
Jean-François Hensgens
 
 
hudba:
Laurent Perez
 
 
kostýmy:
Marion Moules
 
 
střih:
Sébastien de Sainte Croix
 
 
zvuk:
Guillaume Le Bras, Charlie Cabocel
 
 
dabing:
Marek Holý (Cartier), Miloš Vávra (Buren), Filip Švarc (Manu), Bohdan Tůma (Genoves), Zdeněk Mahdal (Becker), Anna Brousková (Margaux), Petr Burian (Boulez), Jana Páleníčková (Ricciová), Bohuslav Kalva, Marek Libert, Ivo Novák, Svatopluk Schuller, Jitka Jirsová
 
 
producent:
Henri Debeurme, Raphaël Rocher, Thierry Desmichelle, Lionel Uzan, James Richardson, Allan Niblo
 
 
kaskadér:
Lyne Doffagne (double: Caterina Murino)
 
 
překlad:
Jolana Kubíková, Monika Macků (úprava dialogů)
 
 
režie českého znění:
Martin Těšitel
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.