Cerven
ohodnotit

Ninja Assassin

Další název:
Nindža zabijak (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
5.11.2009
„Odmítne vykonat úkol a postaví se tak proti svému bývalému učiteli.“

Komentáře k filmu Ninja Assassin

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 14
HARY
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2010
Skvělý zážitek
Spousta lidí může tento   film zařadit do   nadmistrovských výkonů typu   "Chuck Norris":-),   ale kdo se chce bavit, má zde   naservírováno vše co   potřebuje. Děj, akce,   napětí, skvělé mistrovské   i herecké výkony a i trochu   té srdeční záležitosti.   ...a v neposlední řadě   spoustu krve. Na všem dnes   hledáme chyby a čeho je   málo, toho není příliš a   naopak. Já jsem byl mile   potěšen a zda pro někoho   nebyl film dokonalý - pak   díky bohu - alespoň nebyl   poslední ;-)
blondataXena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.9.2013
Klasika
Po dlouhé době klasický   bojový ninja film, který   jsem viděla. Moc se mi   líbil, je to o něčem jiném   než blbé střílečky a   honičky. Jen mne mrzí, že   na konci odešel a nedal to   dohromady s tou agentkou -   kdyby to ještě mělo   happyend - bylo by to   dokonalé.
Cipfa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2010
Cipfa
Kvalitní film se skvělými   efekty...dobře zpracované,   vydržel jsem koukat s   napětím až do konce.   Doporučuji
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2011
Také souhlasím spíše s   názory, že jednalo o   klasický akčňák s   klasickým tématem   nedostižného bojovníka,   který se dal na cestu   lidskosti. Efekty se mi moc   líbily a haldy krve mi tak   nějak dotvářely atmosféru   z ninjovského prostředí.
Jimm1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Béčková klasika
Tak nějak jsem si   zavzpomínal na klasiku   akčního žánru, který mi   tento film připomněl.   Klasicky jednoduchý   příběh, přímočarý děj   a předvídatelný konec. No a   aby to bylo novodobé tak   přidáme mraky krve jako v   Kill Billovi. Za to jsem si u   toho kvalitně vyčistil   hlavu. Film doporučuji. Dalek   lepší jak Gamer.
Amidamaru
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Mno až na to přehnané   množství krve je to celkem   pěkný filmek... líbily se   mi bojové scény i námět...   i když jak to dopadne bylo   jasné téměř od   začátku...
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.3.2010
Úvodní scéna filmu byla   vážně brilantní. To byl   nášup jako hrom. Pak se to   ale nějak vytratilo a děj se   postupem času stal   stereotypním a tak trochu   bezduchým. Příběh   zabijáckýho ninja   bojovníka, který se   "vzepřel   pravidlům" a tak ho   ostatní chtějí zlikvidovat.   Zčásti něco jako Shaolin,   zčásti akční nářez,   zčásti tak trochu nuda a   především hektolitry   kečupu. Na jedno podívání   to ale bezesporu je, protože   zas tak blbý jak tu   někteří píšou, to   určitě neni. 65%
mazator
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2010
Jestli je to   prehnany,samozrejme ze je.Jsou   to preci ninjove,tak se to   musi brat.Az teda na ten   posledni souboj,to uz sem se   smal.Takze super akce v tomto   stylu,a krve jak v hororu.I ti   ninja kdyz vylezali do   zaberu,podporovanem vybornym   zvukem vypadali jak zombi.A   ten vykostovak na konci   retezu,luxus.P.S.Od Korejcu to   neni,sice jich tam par   hraje,ale taky   japonec,american i nemci.   Hodne nataceni v Berline,   takze kdyz pisete   komentar,shlednete nejprve ten   film!!!
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Nemusím flashbacky, ale mít   to vše jako úvod, asi bych   se jím pronudil; digitální   krev mi neva, následná   sebeléčba   "autosugescí" či   čím docela ano; mystika   ninjů, klanů apod. docela   trapná; příběh mi přišel   jak vykradenej z x podobně   tématických filmů; souboje   až na občas digitální   protivníky a trapné   zrychlovačky dobré, ale ve   tmě - málo přehledné;   docela hezká holka; on -   dobrá postava. Suma sumárum   - tak tak 60%.
Langley
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.3.2010
Jsem trošku zklamán.V   dějové lince snímku bylo na   můj vkus příliš   flashbacků, ale chápu, že   tvůrci chtěli vysvětlit   původ hlavního hrdiny.Film   se mi docela táhnul, bojové   scény ninjů by si   zasloužily více světla,   protože jsem se ztrácel   trošku v orientaci, co se   právě děje.
matej69
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.6.2011
Přiblblá akční řežba, u   který jsem si aspon trochu   odpočinul...
Příběh   nebyl na bůhvíjaký úrovni,   ale i tak si zaslouží těch   65%
Hugin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.6.2011
Jsem příznivec všemožných   kung-fu mlátiček a jim   podobných, ovšem pouze v   asijském provedení, i když   většina z nich jsou také   „béčka“ (někdy i   „céčka“), mají svou   atmosféru a styl. Tento film   s nimi nemá však pranic   společného. Bojové scény   se samozřejmě dělají na   efekt, tak proč se skoro   všechny odehrávají ve tmě?   A proč jsou tak zběsile   sestříhané? Přespříliš   zbytečné krve, hlavně, že   to cáká. Příběh pomsty v   kombinaci s americkou   limonádou, nic   originálního. Sem tam   nějaká vykradená scéna.   Sic akrobacie na úrovni, ale   herecké výkony žádné. A   ta logika např., když jde   Raizo na svoji první akci tak   má co dělat aby zabil   jednoho tlusťocha,   bezprostředně nato však   zlikviduje několik   vycvičených ninjů! Šéf   klanu bojuje spíše jako   samuraj, než jako ninja apod.   Celkově ne nepodobné filmu   Americký ninja, akorát v   moderním kabátě, a to   včetně příjezdu   motorizované „kavalérie“   do výcvikového střediska.   No a jak je zvykem celý svět   mluví anglicky. Už samotný   název filmu je na   pováženou. Ninja = člen   japonského klanu nájemných   vrahů (mimo jiné), Asasín =   člen muslimské sekty, jež k   prosazení svých zájmů   používala vraždy (ne   otevřený boj).
Phreaker
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Nemohu se zbavit dojmu, že   film vznikl jako výstup z   workshopu na téma "Jak   udělat nereálné,   nepovedené a retro   digitální 2D triky na   moderní technice".   Samotná tendence tvůrců   dát do bojových scén co   nejvíce krve, by nevadila,   ale bohužel, když se   podívám na výsledné   zpracování, nelze říct nic   jiného než: pánové tohle   se opravdu nepovedlo.

Film lze   doporučit pouze jako   mentální klystýr, protože   jediný "tahák"   tohoto filmu je špatně   zpracován.
Clockwork
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.3.2010
Ach jo,co to zas melo bejt   toto.Naprosto bez spetky   originality,je videt ze se   tvurci inspirovali 300stovkou   a hektolitry digitalni   krve.Herecke vykony hlavnich   postav jsou tak trochu mimo   misu.Ve me tohle nezanechalo   vubec nic.Bruce Lee prosim   vrat se !!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih44422minih44422Námořní vyšetřovací služba (2003) [TV seriál] 
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service n
minih6515minih6515Do útoku (1987) 
Over the Top n
minih38666minih38666Holky to chtěj taky 2 (2003) 
Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe n
minih24941minih24941Do naha! (1997) 
The Full Monty n
minih70758minih70758Nájemní zabijáci (2011) 
Assassination Games n
minih43570minih43570O život (2008) 
O život n
minih9962minih9962Karate Kid 2 (1986) 
The Karate Kid II n
minih71633minih71633Vendeta (2011/1) 
Vendeta n
minih74134minih74134Řidič (2011) 
Drive n
minih20840minih20840Těžko ho zabít (1990) 
Hard to Kill n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Mike Patton

Patton Mike

Vincent Angell

Angell Vincent

Na sever (Nord)

Na sever
Nord

Carlos Monzón

Monzón Carlos

Sylvain Dieuaide

Dieuaide Sylvain

Pauline Frederick

Frederick Pauline

Robin Melhuish

Melhuish Robin

Agnès Bredel

Bredel Agnès

P. Kulakov

Kulakov P.

Naposled navštívené:
Mike Patton

Patton Mike

Vincent Angell

Angell Vincent

Na sever (Nord)

Na sever
Nord

Carlos Monzón

Monzón Carlos

Sylvain Dieuaide

Dieuaide Sylvain

Pauline Frederick

Frederick Pauline

Robin Melhuish

Melhuish Robin

Agnès Bredel

Bredel Agnès

P. Kulakov

Kulakov P.