Cerven
ohodnotit

Operace Eichmann

Operation Finale

Další název:
Eichmann: Strojca konečného riešenia; Operace Finále
Rok:
2018
Délka:
122 minut

Komentáře k filmu Operace Eichmann

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2022
Skvěle zpracované drama a za   mě naprosto boží herecké   obsazení. Scénář také na   hodně vysoké úrovni   především důvěrnější   dialogy, které jdou do   hloubky. Žádný super   strhující děj, i když ke   konci pokus byl, ale přesto   se mi moc líbilo a nutilo k   zamyšlení - o to více   vzhledem k tomu co se v   současné době děje na   Ukrajině :/
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2018
Zjednodušeně vyznívající   vznik i průběh operace na   to, o jak závažnou   politicko-kriminální věc se   jednalo. Zjednodušeně ve   smyslu příliš žánrového,   účelového vykreslení   postav, aby se z námětu   vyvedl divácky vděčný   biják. Napínavý a mrazivý,   jaký by měl být   především, ale moc není.   Náklonnost diváka si   získává spíše formální   uhlazeností a příjemným   obsazením, než strhujícím   dramatickým zážitkem.   Highlightem filmu jsou   komorní dialogy mezi Oscarem   Isaacem a Benem Kingsleym,   oběma dobře hrajícími, ale   výraznější stopu na   divákovi nezanechají ani   oni. Přesto mě to sledovat   bavilo, čekajíc, jestli se z   toho nevyklube něco   odvážnější a   ráznější.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.5.2021
Z války tam toho moc   nečekejte jen pár   vzpomínek,je to ze   šedesátých let parta   Izraelských židů se   vydává na dostižení   Eichmanna kterého objevili   pod falešným jménem,chybí   napětí.snímek beru hlavně   jako že jsem se zase něco o   těch hrůzách dozvěděl.   B.Kingsley to zahrál skvěle.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama