Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 

Pár nenormálních aktivit 2 (2014)

Pár nenormálních aktivit 2 (A Haunted House 2)
59 %
 
 

A Haunted House 2

Další název: Zopár nenormálnych aktivít 2 (SK)

    Žánr: komedie / horor / parodie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 86 min.
POZOR SPOILER

Kisha je stále posedlá, proto je odvážena Malcolmem a jeho kamarádem autem. Mají však havárii a zdá se, že Kisha je mrtvá. Nechají ji v autě a oba zdrhnou.

Po roce má Malcolm novou holku Megan, nový dům i nového psa. Na toho však spadne stěhovaný trezor a pes je tenký jako palačinka. Ani pumpička nepomůže. Malcolmova nová přítelkyně má starší dceru Becky a malého chlapce Wyatta, který má fiktivního přítele Toma. Bývalí nájemníci zde nechali podivnou bedničku a panenku Abigail. První večer najde Malcolm filmové pásky a na jednom se někdo pokouší oběsit tři lidi najednou. Pak stráví hodně erotickou noc za přítomnosti panenky, kterou předtím vyhodil a která se dostala záhadně zpět do domu. Čtvrtou noc otevře Becky bedničku, ze které vyletí spousta motýlů. Pomůže elektrický hubič. Další noc Malcolm statečně bojuje proti bedně, než zjistí, že to co se v ní hýbalo, bylo darované štěně. Podivnosti pokračují a najednou se zde objevuje Kisha. Polomexický soused poradí obětovat krev kohouta, jenže ten se jeví silnější než Malcolm. Nakonec jej však udolá a panenku zakope. Jenže to nepomůže, nejde se jí zbavit. Malcolm řekne všem v domácnosti co se děje, ale nikdo mu nevěří. Naopak, je zatčen. Po návratu se snaží najít pomoc. To se mu částečně daří, když za Wyattem zapadnou dveře do sklepa. Zde je posedlá Becky, kterou musí připoutat k židli. Farář Dog se odpráskne a nastupuje „krotitel duchů“. Jenže souboj s démonem nekončí dobře. Becky jej předá Malcolmovi, takže je nyní posedlý on…  Autor: Pitryx

režie:
Michael Tiddes
 
 
hraje:
Marlon Wayans (Malcolm), Jaime Pressly (Megan), Essence Atkins (Kisha), Gabriel Iglesias (Miguel), Missi Pyle (Noreen), Ashley Rickards (Becky), Affion Crockett (Ray Ray), Steele Stebbins (Wyatt), Rick Overton (profesor Wilde ), Hayes MacArthur (Ned), Dave Sheridan (Agouhl), Cedric The Entertainer (otec Williams), Kurt Carley (doktor Rousch), Tom Virtue (otec Callahan), Gregg Wayans (policista), Mikal Kartvedt (policista), Taylor John Smith (Joey)
 
 
scénář:
Marlon Wayans, Rick Alvarez
 
 
kamera:
David Ortkiese
 
 
hudba:
Jesse Voccia
 
 
střih:
Tim Mirkovich
 
 
výprava:
Ermanno Di Febo-Orsini
 
 
výkonný producent:
Stuart Ford, Todd King, Steven Squillante
 
 
producent:
Rick Alvarez, Marlon Wayans
 
 
casting:
Mary Vernieu
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.