Past na ženicha (2009) [TV film]

Past na ženicha (Maneater)
59.2 %
 
 

Maneater

Další název: Pasca na ženícha (SK)

    Žánr: komedie / romantický / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 85 min., 2 díly
„Na dveře klepou dvaatřicáté narozeniny a ani ty mejdany už nejsou co bývaly. Clarissa si uvědomí, že je nevyšší čas se vdát.“
Hlavní postavou dvoudílné televizní komedie natočené podle stejnojmenného románu Gigi Levangie Grazerové, je atraktivní, veselá, ale povrchní Clarissa Alpert, bezstarostně žijící hollywoodská kráska. Díky bohatému otci nemusí pracovat, jen si společně se svými třemi nejlepšími kamarádkami Gravy, Polo a Jennifer užívá života. Jak se však blíží její narozeniny, začíná si stále častěji uvědomovat, že čas běží, a i když všem tvrdí, že je jí devětadvacet, ve skutečnosti už jí bude dvaatřicet a tedy je možná nejvyšší čas se vdát. Samozřejmě za někoho, kdo by jí umožnil pokračovat v bezstarostném životě. Její pozornost upoutá bohatý atraktivní producent Aaron Mason, který je sice v Hollywoodu nový, má však před sebou slibnou kariéru. S pomocí příbuzných a kamarádek rozehraje Clarissa propracovanou hru svádění, a tak mohou brzy začít velkolepé svatební přípravy. Jenže pak se na scéně objeví její bývalý australský přítel Simon Taylor. Zdá se, že Clarissiny city k němu ještě tak úplně nevyhasly a když dá muž jasně najevo svůj obnovený zájem, situace se nečekaně zkomplikuje a na obzoru je klasický milostný trojúhelník. Aby toho nebylo málo, bude se Clarissa muset potýkat nejen s jedním neplánovaným těhotenstvím a nejasným otcovstvím, ale také s nečekanými potížemi, když ona i Aaron nečekaně přijdou o finanční zdroje.

Zdroj: Nova

režie:
Timothy Busfield
 
 
hraje:
Sarah Chalke (Clarissa Alpertová), Judy Greer (Joanne 'Gravy' Hardgraveová), Marla Sokoloff (Jennifer Ellenbachová), Philip Winchester (Aaron Mason), Noureen DeWulf (Polo ), Paul Leyden (Simon Taylor), Gregory Harrison (Teddy Alpert), Maria Conchita Alonso (Alejandra Alpert), Garcelle Beauvais (Suzee Saundersová), Shalim Ortiz (Pablo Hernandez), Eric Allan Kramer (Jones Merrifield ), Michael Flores (Bar), Connor Kelly (Maxi Reese), Greg Pitts (Aaron Mason)
 
 
scénář:
Gigi Levangie, Suzanne Martin
 
 
kamera:
Kenneth Zunder
 
 
hudba:
Daniel Licht
 
 
střih:
Susanne Stinson Malles
 
 
zvuk:
David Torres
 
 
koproducent:
Ron Binkowski
 
 
výkonný producent:
Suzanne Martin, Stephanie Davis, Gigi Levangie
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.