Píseční žraloci (2011) [TV film]

Píseční žraloci (Sand Sharks)
35.8 %
 
 

Sand Sharks

    Žánr: akční / horor / thriller / komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 86 min.
„Ty nejhrozivější bestie, které vládnou mořskému světu, se chystají na útok…“
Během podmořského zemětřesení se na dně oceánu otevře hluboký kráter a uvolní cestu ven prehistorickému predátorovi. Na ospalém ostrově White Sands (Bílé písky) pořádá tamní mládež plážovou párty. Jenže najednou začnou veselí kluci a dívky mizet. Po jednom z nich zůstane jen useknutá ruka. Později se ukáže, že onu paži někomu ukouslo krvežíznivé zvíře. Vypadá to skoro jako útok žraloka, ale to přece není možné… nebo ano?

Jimmy Green, marnotratný party boy a syn místního starosty se vrací domů do White Sands rozhodnutý vdechnout ostrovu trochu života. Zároveň potřebuje smáznout dluh u jednoho gangstera, a tak se chystá uspořádat letní festival. Jimmy natrefí na svou bývalou přítelkyni, Brendu Young, nyní zástupkyni šerifa. Ta chce spolu se svým bratrem, šerifem, uzavřít všechny pláže a předejít tak dalším útokům. Jenže to by zničilo Jimmyho plány. Útoky pokračují, a tak Brenda zavolá experta na žraloky, Dr. Sandyho Powerse. Ten přijde s teorií, že se pravděpodobně jedná o písečné žraloky, bestii, jež se v rozpáleném písku pohybuje stejně snadno, jako ve vodě.
Festival je v plném proudu a tisíce vysokoškoláků přijíždějí právě ve chvíli, kdy hudební vibrace přilákaly také desítky žraloků. Ty nejhrozivější bestie, které vládnou mořskému světu vylezly na písek a nemilosrdně žerou vše, co jim vběhne do cesty.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: titulky

režie:
Mark Atkins
 
 
hraje:
Corin Nemec (Jimmy Green), Eric Scott Woods (šerif John Stone), Brooke Hogan (Sandy Powersová), Vanessa Lee Evigan (Brenda Stoneová), Gina Holden (Amanda Goreová), Edgar Allan Poe IV (starosta Greenburg), Robert Pike Daniel (Angus McSorely), Julie Marie Berman (Nicky), Delpaneaux Wills (Willie), Christina Corigliano (Carly), Hilary Cruz (Erin), Tom Devlin (Tim), Jack Kennedy (Sparky), Andrea Pineda (Grace), Alena Savostikova, Nicole Zeoli (Taylor), Jeff Jonas (Earl), D.T. Carney (Angry Townsmen)
 
 
scénář:
Cameron Larson
 
 
kamera:
Mark Atkins
 
 
hudba:
Mario Salvucci
 
 
výprava-architekt:
Saralyn Tartaglia
 
 
střih:
Sean Cain
 
 
zvuk:
Ben Forman
 
 
zvláštní efekty:
Vanessa Lee Evigan, Scott Wheeler
 
 
koproducent:
Gina Holden, Courtney Brin, Corin Nemec
 
 
masky:
Megan Nicoll
 
 
producent:
Dana Dubovsky, Anthony Fankhauser, Cameron Larson, Mark L. Lester, Eric Scott Woods
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.