Pod kůží (2014)

Pod kůží (Unter der Haut)
45 %
 
 

Unter der Haut

Další název: What’s Between Us

    Žánr: drama
    Země: Švýcarsko
    Délka: 94 min.
Alice, Frank a jejich tři děti se stěhují do nového bytu na venkov. V průběhu doby si Alice všimne, že Franka něco trápí. Ten je zprvu uzavřený a nesdílný. Čím více se však Alice dozvídá, tím méně chce pravdu znát.
Příběh bouřlivé a neodvratné konfrontace manželského páru, pomalého rozkrývání skrytého problému. V jednoduchých, avšak emocionálně vypjatých scénách líčí film všední život rodiny, která zprvu téměř nepozorovaně, avšak nevyhnutelně přestává fungovat, když se Alice a Frank dostanou po osmnáctiletém manželství do hluboké krize. V průběhu jednoho roku ukazuje film hlavní postavy, jejich přání i hranice, bezmoc vůči pravdě, která zcela vykolejí jejich dosavadní život. Frank se stále více cítí přitahován jedním mužem.

…prvotina Claudie Lorenz patří k těm debutům mladých tvůrců, o jejichž dílech budeme v budoucnu slýchat nejenom na filmových festivalech.
Bündner Tagblatt
Das Filmfest 2015

režie:
Claudia Lorenz
 
 
hraje:
Ursina Lardi (Alice), Dominique Jann (Frank), Antonio Buíl (Pablo), Linda Olsansky (Monica), Nicolas Rosat (Robert), Rifka Fehr (Nina), Flurin Giger (Luca), Lara Lassnig (Sophie), Marin Blülle (Dario)
 
 
scénář:
Claudia Lorenz, Rolando Colla
 
 
kamera:
Jutta Tränkle
 
 
hudba:
Bernd Schurer
 
 
kostýmy:
Dorothee Schmid
 
 
střih:
Daniel Gibel
 
 
zvuk:
Michael Duss, Bernhard Zitz
 
 
producent:
Elena Pedrazzoli
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.