Quintana (1969)

Quintana
    Žánr: western
    Země: Itálie
    Délka: 84 min.
Tyranský guvernér mexické provincie Don Juan De Leyra vládne neomezenou mocí. Nyní chce získat ruku Virginie De Leon, která je ale zamilována do Manuela de La Loma. Guvernér falešně obviní Manuela z vraždy několika vojáků a muž je odsouzen k smrti. Pokud Virginia svolí ke svatbě s Donem Juanem, bude Manuel ušetřen.

Na scéně se objeví maskovaný psanec v ponču Quintana, osvobodí Manuela a ukryje ho v klášteře. Don Juan neváhá, vypíše na Quintanovu hlavu vysokou odměnu a unese Virginii, kterou hodlá držet ve vězení, dokud nesvolí se sňatkem.  Autor: curil

režie:
Vincenzo Musolino
 
 
hraje:
Femi Benussi (Virginia de Leon), Aldo Bufi Landi (Juan de Leyra), Marisa Traversi (Perla), Fortunato Arena (bachař), Lina Franchi (mexická žena), Riccardo Pizzuti (voják), Tony Di Mitri (Quintana), Ignazio Spalla (páter Mansueto), Celso Faria (Don Manuel de la Loma), Omero Gargano (Capitano), Antonietta Fiorito (Esmeralda), Spartaco Conversi (Rodrigo), Giuseppe Leone, Artemio Antonini (voják), Amerigo Castrighella (voják), Alberico Donadeo (vězeň), Franco Jamonte (Miguel), Marcello Meconizzi (mexický švihák), Nino Musco (Pedro, barman), Dino Strano (lovec odměn), Angelo Susani (voják)
 
 
scénář:
Vincenzo Musolino
 
 
kamera:
Vitaliano Natalucci
 
 
hudba:
Felice Di Stefano
 
 
střih:
Enzo Alabiso
 
 
producent:
Vincenzo Musolino
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.