Cerven
ohodnotit

Rychlí a zběsilí

Fast & Furious

Další název:
Fast & Furious 4; Rýchli a zbesilí 4 (SK); Rýchlo a zbesilo 4 (SK); Fast & Furious - Neues Modell. Originalteile.
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
2.4.2009
„Nový model. Původní součástky.“

Komentáře k filmu Rychlí a zběsilí

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 31
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2010
Skvělá pecka to nemá chybu   konečně je Vin Diesel zpět  
a jeto hned   znát.Parádní akční scény   plné rychlých aut
prostě paráda ale že   jsme se načekaly
Blackhawk13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Tenhle díl se mi líbil až   na ten zvuk nitra jinak   všechno v pohodě, a   konečně tam byl i Dom s   Brianem. Vynikající scénky   a herci jsou bezva sehraní.
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2009
Tak jsem se konečně dočkal   pořádného pokračování   akční jízdy Rychle a   zběsile. Stará parta je   zpět důvod proč se Dominic   vrací zpět do L.A. je , že   jeho přítelkyně Letty je   zavražděna a vydává se na   cestu pomsty a shodou   okolností po stejném   drogovém dealerovi jde i   Brian , který je agentem FBI.   Kdyby natočili rovnou tuto   verzi s V.Dieselem ušetřili   bysme si dvojku, která sice   nebyla špatná, ale nebylo to   ono a hlavně hroznou trojku.  
Rozhodně doporučuji   zajít si na film do kina   skvělé akční scény super   auta a krásné holky. Závěr   naznačuje, že by mohlo i   díky úspěchu v kinech   vzniknout další   pokračování.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Mý velký přání se   vyplnily a ty hlavní postavy   co udělaly z jedničky tak   skvjelej film sou   zpátky.Třeba Letty nedostane   moc prostoru, ani Mia ne, ale   dvojka fízl O’Connor a   drsňák mimo zákon Toretto   je zpátky.A sou patřičně   nasraný na jistýho velkýho   bosse ve svých   ulicích.Takže další   zběsilá jízda může   začít.Vraceji se i starý   problémy mezi Brianem a   zbytkem party, přeci jenom   před pěti lety si to v   pěkně pohnojil…A hlavně u   Mii.Jenže tet nejni čas na   osobní spory, takže do toho   dou zase voba naplno.A opravdu   se to povedlo – čtyřka je   konečně pravý   pokračování jedničky.(To   se přece nedělá, odstranit   v pokračování   nejsympatičtějšího hrdinu   a v pokračování   pokračování odstranit i   toho, co zbyl!)Vrací se i   Han(nejzajímavější   charakter ze trojky), i když   moc prostoru nedostane,   potěší to…Celkově se   čtyřka povedla na jedničku   a kvalitou se nejvíc blíží   úvodnímu dílu.
lidri10
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.7.2009
Rychlí a zběsilí
Podle mě opět hodně   povedená závodní   podívaná! Tento díl bych   ale označil podle návaznosti   za druhý díl! Opět Van   Diesel a jeho ledový klid!
lagony
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2011
lagony
myslím že lepší než   trojka ale i tady mi snad   něco nesedělo ale dobrý byl   závod v provozu nebo na konci   přestřelka z aut.
Mesany
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.10.2009
Návrat k obsazení z prvního   dílu je opět návrat k   dobré podívané.Až na   úvodní zcénu z kamiónem je   film opravdu dobře   natočenej.A Vin Diesel je   záruka dobrýho filmu.
pecak9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Docela povedenej díl. Pěkný   auta, děj taky dobrej,   filmové obsazení parádní.   Já jsem byl spokojenej!
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2009
Rychlí a zběsilí
Návrat původních es filmu   Rychle a zběsile. Musím   říct, že tenhle snímek se   mi líbil například víc   než úplně první Rychle a   zběsile a to je si myslím co   říct. Film nabitý   adrenalinem, akcí a skvělou   hudbou.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2009
Rychlí a zběsilí se vrací   ke kořenům, předchází   časově třetímu dílu a   šlape na pedál   s neskutečnou vervou.Vin   Diesel nijak nevyměkl, naopak   je hnán nelítostnou touhou   po pomstě.Paul Walker   nezahálí a pár bodíků   drsné image mu přibylo   k dobru.Úvodní scéna   s cisternou je skvělá a   napínavá až na tu konečnou   digitální fázi.Sekvence   s auty nenechají vydechnout,   zejména závod podle GPSky,   kde si navíc ještě přijdou   na své fanoušci driftingu,   nebo honičku ve skalním   tunelu, kterou považuji za   originální.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.8.2009
Čtvrtý film ze série doznal   oproti předchozímu dílu   podstatných změn. A to už   především díky návratu ke   svým kořenům...včetně   všech herců, a ve finále i   aut.
Dominic Toretto se   ukrývá v Dominikánské   republice, ale souhra   okolností ho donutí odjet do   Panamy. Tam se po čase od   své sestry dozvídá, že   jeho milovanou Letty   zavraždili. Odjíždí proto   do L.A., aby sjednal pomstu   zcela po svém.
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2010
Další filmová střela z   tuningové scény. Miluji   celou tuto sérii, každá   nabízí v menší podstatě   něco nového a především,   podobně zdobených snímků   je minimum. Čtvrtý díl už   bohužel překresluje   přívlastek filmu z   'tuningově akční' .. na   "akční s prvky   tuningu". Což je pro mě   osobně asi největší   mínus, ale když si naopak   přičtu návrat   Walkera+Diesela a opravdu   hromadu výborné akce, tak   jsem nad míru spokojen.
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2010
Tato série se nikdy neomrzí,   i kdyby měla deset dílů.   Propracované akční scény,   staří známí herci se   vrací, což je rozhodně plus   pro tento film. Dvojka   Walker-Diesel je   neuvěřitelně sehraná.   Akorát tentokrát méně   hudby, škoda :(
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.5.2009
Překvapivě velmi dobře   zpracovaný restart série ,   který je tou správnou   adrenalinovou peckou plnou   nádherných aut , pěkných   žen a "vytuněné"   akce. Příjemné béčkové   překvapení , které jsem   rozhodně moc nečekal.
vratik7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Konečně zase jednou pěkná   podívaná. Sice to nemuseli   tolik přehánět s těma   efektama ale zase se mi líbí   že jsou zpět staří   známí. Bez nich nebylo   rychle a zběsile nic moc.   (Podle mě)
mk-mikes
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2009
Proč ne, byl jsem na Rychlí   a zběsilí v kině a líbilo   se mi to. Pravda, oproti   předešlému Tokyo Drift je   to zase něco jinýho.   Akční/závodní scény se   dle mého opravdu povedly a   návrat původních herců   určitě oceňuji. Vin Diesel   je klasa. Trochu je škoda,   že se mi do paměti   výrazněji nezaryl žádný   song z OST. Na   "čtyřku" se časem   určitě podívám znovu, je   to kvalitní snímek.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Po slabé Tokijské jízdě se   vracejí staří známí.   Úvodní akční scéna dává   předzvěst, o čem to bude   tentokrát. Pouliční závody   to však nebudou, i když se   tu jedna objeví. Tentokrát   Vin Diesel a Paul Walker   spojí své síly aby   rozmetali drogový gang. Paul   Walker je opět u policie a   dělá svou práci, Vin Diesel   mstí smrt své přítelkyně.   Čtvrtý díl "rychlé a   zběsilé" série, je   především akční krimi.   Závěrečná honička v   podzemním dole je vrcholem   snímku, jen nepřemýšlet   nad logikou. Při vynechání   třetího dílu kvůli stejné   partě, je tento snímek z   prvních dvou nejslabší.   Není tu tolik adrenalinu a   dechberoucích scén. Není tu   zkrátka to, co nás tak prve   okouzlilo. O špatný film se   však také nejedná a tak o   popkornovou zábavu určitě   nouze není. Vznikl lepší   průměr, který neurazí jako   detektivka, avšak zklame v   rámci vyleštěných kapot,   burácejících motorů a již   zmíněné adrenalinové   jízdy.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2012
Zase to bylo dobré. Už jen   ten nápad, že se vrátili   herci s jedničky tvůrcům   vyšel dobře. Zřejmě   věděli, co dělají.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Návrat staré party, dvojka   byla dobrá, ale nebyl v tom   Torreto a chyběl. Trojku jsem   neviděl a nejspíš ani   neuvidím. Kdyby věděli   jakou akční sérii tímhle   filmem rozpoutají.
J-CoB
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Film nenudil, ale oproti   ostatním dílum bylo až moc   využivano počítačových   efektů viz první scéna s   cisternou. Jinak se na film   dalo dívat.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2021
Tak oblíbená dvojka je   zpátky "Vin Dýzl a Pol   Wolkr Texas Ranger" a   hned to je malinko   zábavnější. Pro mně   odpočinkový akční film,   kde se závodí, je tam   nějaká ta romantika, zde i   drogy a přestřelky, nic   velkého, ale v pohodě za   60%.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Série "Rychle a   zběsile" nám   dozávodila do čtvrté   části a s klidným   svědomím můžu napsat, že   se jedná o nejlepší díl.   Když před 8 lety Rob Cohen   natočil první díl byla to   slušná zábava, která   strhla především mladší a   naivní publikum, které   chtělo být přesně jako   jejich hrdinové. Úspěch byl   obrovský a následovala dvě   pokračování. Teď nám   režisér třetího dílu   přináší konečně tu   správnou nabušenou zábavu.   Největší výhoda   nejnovějšího dílu je v   jeho odlišnosti od těch   předchozích. Už to není o   tom, že nějaký frajeři   jezdí v nabušených   auťácích a předhánějí   se kdo z nich je víc cool.   Velkou pozornost tvůrci   zaměřují na slušný   kriminální příběh, kde   jde především o Torretovu   pomstu. Rozhodně to však   neznamená, že by byla nouze   o akci. Automobilových   honiček a bouraček je zde   více než ve všech   předchozích dílech   dohromady a konečně mají   ten správný a docela   reálný říz i když si   občas tvůrci vypomáhají   nepříliš kvalitními   počítačovými efekty.   Žádné nudné závody na   rovinách ale hezky za plného   provozu. Celkově vše vypadá   jako akčňáky z 80 a 90 let   jen je zde více pěkných bab   a nabušených bouráků.   Diesel hraje, jako vždycky a   dokonce i Walker se začíná   přibližovat něčemu co se   dá nazvat hereckým výkonem.   "Rychle a zběsile"   konečně dostalo ten   správný švih a zaslouží   si hodně silnou šestku.
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.11.2011
Paul Walker a Vin Diesel z   jedničky se vrátili, na   režisérskou sesli si sedl   Justin Lin, který má na   triku už tokijskou trojku a   vznikla z toho slušně   nadupaná, řemeslně dobře   odvedená podívaná.
ricky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Návrat Diesela a Walkera   filmu jednoznačně prospěl,   ačkoliv se setkávají v roli   nepřátel. Zajímavé je, že   Walker opět zachrání   Dieselovi život, to je ale   vedlejší. Film má narozdíl   od dvojky a trojky trochu   tempo, o něco v něm jde.   Navíc jsme jako diváci   trochu zasaženi smrtí Letty,   proto soucítíme s Dieselem,   zároveň je nám ale líto   Walkera (nebo takhle to   alespoň přišlo mě)...   Reálnost jde stranou hned po   páté minutě a to je   přesně to, co na Rychle a   zběsile oceňuji. 60%
Cash89
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.7.2009
K Rychlím a zběsilým jsem   přistupoval s velkou   opatrností, není žádným   překvapením že celková   kvalita série, jde pomalu k   šípku…Ale je příjemné   vidět že scénáristé se   snažili do filmy o   „autech“ zapojit i   nějaký příběh…Ano, ten   příběh má několik much,   ale aspoň to není levná   přehlídka nadupaných vozů,   tak jak tomu bylo v díle   třetím…Mnoho diváků,   fanoušků a všeho osazenstva   okolo si slibovalo velký   návrat Vina Diesela,   popravdě on byl pro mě   jediné lákadlo proč se na   film kouknout…V prvním   díle mě naprosto odrovnal   svojí hereckou zuřivostí,   nedivil bych se kdyby i ve   skutečném životě   vystupoval jako, „týpek“   který nejdřív jedná a až   potom řeší…Akční scény   jsou možná zběsilé, ale   až na solidní úvod nikterak   adrenalinové…Mladí   pánové budou samozřejmě   jásat nad nekončícím   zástupem kroutících se   zadečků a faktem, že se tu   holky oblézají zásadně ve   trojicích, ale to na dobrý   film vážně   nestačí…Navíc mi   neuvěřitelně lezla na nervy   hudba, co je to za trend   který utvrdil v tom že do   auto patří hip hop??? V   autě má člověk cítit   svobodu, a to vám nedá jiná   hudba než rock…Někdy do   filmů prostě nestačí dát   filmové namakance s drsnou   náturou a auta který jezdí   jenom v Americe, pro mě   lepší než předchozí dva   díly ale na jedničku to   stále nemá!!!
m.king
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.9.2009
Pro mě zklamání. Hodně   jsem se na tento film těšil,   kvůli navrátivším se   původním hercům a vidím   jen hromadu počítačovích   efektů. Chce to více hrát a   méně programovat.
majkronyk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.5.2017
Je to takový   restart/nerestart, navíc   scény tučené v tunelech pod   hranicemi s mexikem jsou   graficky hodně odfláknuté.   Dom a Brian se zase dají   dohromady a stejně tak Brian   a Mia. Ale nejlepších je   posledních pár vteřin,   které uvozují pětku, která   je prostě nejlepší,   nejlepší a zase nejlepší.
Amidamaru
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.1.2010
Co přinesl tento díl?   Bohužel jen zklamání.   První díl odrážel život   pouličních závodů, druhý   díl byl spíš už jen   honička s policajtama a   drogovým mafiánem, třetí   byl pomali lepší jak první,   přenesený do světa driftů.   Další díl, když jsem četl   návrat toreta, letty a všech   dobrých postav série měl   být požehnáním. Výsledkem   byl bohužel bohatě   počítačově dokreslovaný   film, který v některých   částech ztrácel spojení s   realitou.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $85miliónov║Tržby USA   $155,064,265║Tržby   Celosvetovo $363,164,265▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $18,879,529 //počet   predaných kusov 929,574║   Tržby za predaj DVD v USA   $66,511,550 //počet   predaných kusov 4,140,136║   Tento film má jediné   šťastie že má dvojicu Vin   Diesel a Paul Walker(aj keď k   dokonalosti im dosť chýba)   ináč by to nestálo fakt za   nič, lebo ide o maximálne   prevarení vodu, kde ani len   nie je snaha o nejaký   príbehový posun. Režisér   Justin Lin sa svojím   amatérskym počínaným len   motá na mieste, málokedy mu   vyjde podarenejšia scéna,   naháňačky na autách sú   prevažne zmätene zostrihané   prípadne dosť neprehľadné,   napríklad pri takej   naháňačke po vlastných   príde aj na roztrasenú   kameru a v tomto ohľade to je   čistý otras sledovať   takéto niečo. Proste Justin   Lin nemá na to aby točil   takéto filmy, predtým boli   aspoň prvé dva filmy od   rutinérov(Cohen,Singleton)   ako tak stráviteľné. /40%/
Llewelyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.5.2009
To si snad děláte srandu?TOP?!?!
Hm, pokud ještě nějaký   díl vznikne, neměl by ho   režírovat Justin Lin.   Zápletka nic moc, výkony   jakbysmet, ani auta nebyly   kdoví jak ukazané. Čtyřka   se pokoušela zabruslit do   kategorie akční (snad   drama,thriller), ale měl   zůstat v polorecesi,   polopuberťácké atmosféře   rychlých aut a polonahých   slečen. Trojka je   kritizována také, ale   určitě převyšuje čtyřku.   Tokijské prostředí je pro   mě jak dělané, oproti   špinavým ulicím plných   černošek v zářivých   barvách a toho   všudypřítomného   černošského   folklóru....Já nejsem   žádný rasista, pro mě   černoch jako asiat(:-)), ale   určitě nebylo dobré   skloubit mexičany s   černochy....k logickým   problémům se snad ani nebudu   vyjadřovat:-) rychlý a   zběsilý spád to postrádalo   také, dietní akčňák -   slabota:-) Jo a na závěr:   Vin Diesel byl překvapivě   vážný a suchý - asi jeho   nejhorší role. Ne tím jak   to zahrál, ale že se nemohl   projevit...škoda ho
Etymon
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Děsná slabota + jediná záchrana
4 hvězdíčky za 4 hlavní   hrdiny, jinak fakt bída.. ty   počítačové triky jsou   děsný a jsou všude.. To co   se děje v tunelu pod Mexickou   hranicí :D

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28217minih28217Oněgin (1999) 
Onegin n
minih9214minih9214Já už budu hodný, dědečku! (1978) 
Já už budu hodný, dědečku! n
minih16281minih16281Policajt nebo rošťák (1979) 
Flic ou voyou n
minih43588minih43588Čelisti 4: Pomsta (1987) 
Jaws: The Revenge n
minih13923minih13923Někdo to rád horké (1959) 
Some Like It Hot n
minih13632minih13632Návrat do budoucnosti (1985) 
Back to the Future n
minih12069minih12069Mise spravedlnosti 3 (1992) 
Mission of Justice n
minih27835minih27835Malý velký muž (1970) 
Little Big Man n
minih13946minih13946Nelítostný souboj (1995) 
Heat n
minih13414minih13414Na Zlatém jezeře (1981) 
On Golden Pond n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Rychle a zběsile 10 (2023)

 Rychle a zběsile 10 (2023)
Rychle a zběsile 10 n
Fast X
Žánr: akční / krimi / mysteriózní / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Rychle a zběsile 9 (2021)

 Rychle a zběsile 9 (2021)
Rychle a zběsile 9 n
Fast & Furious 9
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile 8 (2017)

 Rychle a zběsile 8 (2017)
Rychle a zběsile 8 n
Fast 8
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Francie / Kanada / Japonsko
Režie: F. Gary Gray

(pokračování)

Rychle a zběsile 7 (2015)

 Rychle a zběsile 7 (2015)
Rychle a zběsile 7 n
Fast & Furious 7
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital]

 Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital]
Rychle a zběsile 6 n
Fast & Furious 6
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Japonsko
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile 5 (2011)

 Rychle a zběsile 5 (2011)
Rychle a zběsile 5 n
Fast Five
Žánr: akční / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Los Bandoleros (2009)

 Los Bandoleros (2009)
Los Bandoleros n
 
Žánr: akční / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Vin Diesel

(spin-off)

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)

 Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)
Rychle a zběsile: Tokijská jízda n
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile 2 (2003)

 Rychle a zběsile 2 (2003)
Rychle a zběsile 2 n
2 Fast 2 Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: John Singleton

(pokračování)

Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) [Video]

 Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) [Video]
Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious n
 
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Philip G. Atwell

(spin-off)

Rychle a zběsile (2001)

 Rychle a zběsile (2001)
Rychle a zběsile n
The Fast and the Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Cohen

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Zpátky se Sobotou (2012) [TV s...

23:00 - 23:55

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Pouta (2009)

21:55 - 00:20

84 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

NOVA - Na vaší straně

22:50 - 23:35

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon líbánky k nepřežití

22:45 - 23:35

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Reklama