Cerven
ohodnotit

Slečna na hlídání [TV film]

Reluctant Nanny

Další název:
Pestúnka v zácviku
Rok:
2015
Délka:
85 minut

Komentáře k filmu Slečna na hlídání

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Jaruna.cimrman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.9.2018
Diabetici zpozorněte!
To bylo tak slaďoučké, až   mi vyletěl cukr nad desítku   a nejen to. Ze zubu mi   vystřelila plomba z drahého   bílého materiálu a můj   zubař, který mě varoval,   abych si dávala pozor na   sladké, teď bydlí až 80 km   daleko. Co budu dělat?   Myslíte, že můžu   požadovat náhradu škody u   filmové produkce?
Ale   teď k věci. Námět tohoto   filmu je sice naivní, není   to žádný trhák a děj je   dosti jednoduchý a velmi   předvídavý. Je však také   milý, hrají tam sympatičtí   herci včetně těch malých   děcek, kolem kterých se to   všechno vlastně točí.   Žádné velké podrazy,   žádné velké akce, ale u   mě to splnilo očekávání   toho, jak má romantika   vypadat. A já jsem ten večer   měla chuť aspoň na 2 kila   romantiky.
P.S.: Ke   konci jsem sice uvažovala,   kdyby ten policista adoptoval   všechno, co při své práci   najde opuštěné, tak by   musel mít ten svůj domek   nafukovací.
A ještě   k dabingu: ten hlas, který   namluvil malou Hanah byl   opravdu hrozný, hodil se   spíš k plyšovému medvídku   nebo k včelce Máje. No a   Libby byla také namluvena tak   nepřirozeně, ale jak jsem   byla natěšena na tu   romantiku, tak mi to ani tak   nevadilo.
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.4.2017
Jedním uchem tam, druhým   ven. Nepřijdete o nic, když   při filmu budete luštit   křížovku, číst román   nebo noviny, nebo chatovat s   kamarády. Všechno už jste   viděli a slyšeli tolikrát,   až hanba. Příběh   poslouží jako kulisa k jiné   činnosti, ale bohužel jako   kulisa bez nápadu. Naivní   příběh korunují   amatérské herecké výkony   dvou hlavních   představitelů. Navíc   český dabing dětských   představitelů, zejména   malé Hannah, rve doslova za   uši. Ale to není žádná   novinka.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama