Špína z ulice (1987)

Špína z ulice (Street Trash)
20 %
 
 

Street Trash

    Žánr: komedie / horor
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 101 min.
POZOR SPOILER!

Houmlesák Fred ukradne lahev a vzápětí peníze. Ty však skončí v popelářském voze.
Židovský prodavač najde v domě úkryt a v něm spousty malých lahviček s tekutinou. Protože neví co s tím, zatáhne to k sobě do obchodu. A tam jednu z lahviček Fred zase ukrade.
Jiný houmelesák jménem Bronson, takto nejmenovaný šéf všech, napadne řidiče auta a prorazí jeho hlavou čelní sklo.

Fredovi ukradenou flašku šlohne jiný houmles a těší se, jak si ji vychutná. Zaleze do úkrytu a tam si přihne. Hned nato je velmi nemile překvapen.

Na autovrakovišti, kde se všechny postavy pohybují, je také Wendy, která je tam zaměstnaná. Její šéf je děsně tlustý a touží po ní.

V obchodě u žida je koupena další lahvinka a tím vznikne další mrtvola, tedy, pokud se to, co zbylo, dá nazvat mrtvolou.

Černý houmlesák, Fredův kamarád, je načapán, jak krade v obchodě, a na případ podivných úmrtí se vrhnou dva policisté.

A tak se zde žije, na vrakovišti i kolem něj. Drobné příhodičky se nevyhnou nikomu a když se šéfovi vrakoviště nepodaří Wendy znásilnit, nepohrdne nalezenou mrtvolou. Bronson ufikne dalšímu houmelesovi falus a všichni si s ním pak vesele hází. A také Bronson pak bodne onoho pátrajícího policistu. Další lahvička je vypita, tentokrát otylým mužem a stane se mu to ostatním. Nato vypije další lahvičku Wizzie, co měl s Fredem konflikt. Jak dopadne, netřeba psát. Úmrtí se množí, ale nikdo z toho nedělá problém. Wendy se v klidu míní oddat mladému klukovi, a málem by k tomu došlo, kdyby tam nevtrhli chlapi. Honí se spolu a hodlají jeden druhého oddělat. Jsou to právě Fred a Bronson. Právě onen mladíček zasáhne ve Fredův prospěch a to pomocí natlakované láhve…  Autor: Pitryx

režie:
J. Michael Muro
 
 
hraje:
Mike Lackey (Fred), Bill Chepil (Bill Policista), Vic Noto (Bronson), Mark Sferrazza (Kevin), Jane Arakawa (Wendy), Nicole Potter (Winette), Pat Ryan (Frank Schnizer), Clarenze Jarmon (Burt), Bernard Perlman (Wizzy), James Lorinz (Doorman), Glenn Andreiev (Mario)
 
 
scénář:
J. Michael Muro, Roy Frumkes
 
 
kamera:
David Sperling
 
 
hudba:
Rick Ulfik
 
 
střih:
Dennis Werner
 
 
zvuk:
Rick Ulfik, Pawel Wdowczak, Dennis Werner
 
 
zvláštní efekty:
Matt Vogel
 
 
producent:
Roy Frumkes
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.