Svačinka (2008)

Obrázek není k dispozici.
80 %
 
 
    Žánr: animovaný
    Země: Česká republika
    Délka: 3 min.
Město plné ulic, kamera najíždí do jedné z nich a tam vidíme buclatou dámu, jedoucí v autě s otevřenou střechou, vedle sebe psa neurčité rasy (asi buldok), v jedné ruce volant a v druhé hamburger. Za ní jedou asi tak tři další auta a jeden motorkář.
V tom ženě ze svačinky vypadne kousek rajčete do jejího hlubokého dekoltu. Žena v něm zaloví a jako první vytáhne brýle, potom kočku, tu zhnuseně odhodí a kočka po dlouhém letu dopadne mladé slečně kolem krku. Ta se právě pokoušela sbalit nějakého pracháče. Mezitím buclatka vytáhne z dekoltu hanbatý výtisk, který také odhodí, přímo před jeptišku. Pak vytáhne kost, odhodí ji, ale to vidí její buldok, který má velký hlad a po kosti skočí, dopadne na auto jedoucí za nimi, jeho řidič prudce zabrzdí, a následuje řetězová reakce, stařec za ním také zabrzdí, motorkář to sice stihne, ale vyletí ze sedadla svého motocyklu, a letí vzduchem. Žena zatím vytáhla z dekoltu onen kousek jídla, když tam míří letící motorkář.

Před závěrečnými titulky běží tato věta - "Systém se skládá u mnoha nezávislých komponent. Komponenty na sebe lokálně reagují a díky tomu mají vliv na celý systém - a proto nesvačte za jízdy...."

Edward52 a jeho archív, volně podle filmu  Autor: Edward52

režie:
Vladimíra Macurová
 
 
scénář:
Vladimíra Macurová
 
 
hudba:
Tomáš Hubáček
 
 
střih:
Tomáš Hubáček
 
 
zvuk:
Michal Gazdag
 
 
animace:
Vladimíra Macurová
 
 
odborný poradce:
Ondrej Slivka (pedagogické vedení)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.