Cerven
ohodnotit

Tady hlídám já

Další název:
Tu strážim ja; Watchdog
Rok:
2012
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
31.5.2012
„Letní rodinná komedie o tom, jak vám pes změní život…“

Komentáře k filmu Tady hlídám já

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 10
lenka.s
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.8.2018
Film je naprosto skvělý   včetně geniálního výkonu   Ivy Pazderkové, kterou mám   jako herečku velmi ráda a   chodím na ní do divadla   Fidlovačka! Film jsem viděla   na Markíze.
greyfurt
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.6.2012
GRATULUJEME!!!
Konečně český rodinný   film. Můžu jít s malou a   ještě se pobavím já i   manželka. Ke všemu hezká   příroda, pohoda a milá   atmosféra sálající z   filmu. Pochopili jsme, že   film tohoto druhu u nás není   jednoduché realizovat. O to   vic nás překvapili motýlci   objevující se ve chvílích   štestí a bezvadný pes,   jehož repliky naše dcera   opakovala. Asi to není film   pro konzumenty např. MIB, ale   má to jiné kouzlo. Myslím,   že takový žánr chybí na   zdejší filmové scéně a   není ani importován.   Zřejmě to stojí za   zamyšlení. Co kdyby na to   mohly dostat školy třeba   slevu? Jde to? Možná bychom   měli méně   "ratolestí"   závislých na   počítačových hrách!
Lakysaky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2015
Rodinny film
Konecne rodinny film , kde   jsme nasli vse co se dloha   leta v prostredi teto   republiky nikdo ani nepokusil   udelat. A tady se to   povedlo!!! Fajn
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2018
Naprosto skvělá komedie o   holčičce s ADHD, které   pořídí pejska, se kterým   si povídá. Dabing Matouše   Rumla, coby psa Huga, je   naprosto famózní. Celý   příběh je celkem poutavý a   jediný, kdo film zabil, je   blondeska Iva Pazderková.   Nevím proč, ale její   herecké výkony nic moc.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.9.2013
Po rodinných či dětských   filmech je v české   kinematografii neskonalý   hlad. A tak když se něco   objeví, mnoho rodičů si   řekne: "No   konečně!" Tento snímek   je příjemný, jednoduchý a   lidský. Netlačí se tu nijak   na pilu, a hlavně pro děti   je velice výchovný. Dokáže   vysvětlit, co to znamená,   když se o někom řekne, že   je hyperaktivní. A taková je   dětská postava, o které to   celé je. Vyprávění   příběhu nikam nespěchá,   je srozumitelný a   přirozený. Jen poněkud   dlouhý. Málokteré dítě   vydrží sedět u filmu hodinu   a tři čtvrtě. Nelibí se mi   ani zvuk. Co to má proboha   být? To je nepovedený   dabing, nebo co? Absolutně   nepřirozené. Škoda,   protože to kazí výsledný   dojem. Každopádně se jinak   nejedná o špatné dílo.   Tento snímek se dá na   odpočinek jenom doporučit.
Serpentina
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2013
Nic oslnivého v tom   nehledejte, ale já byla s   filmem spokojená. Trochu   chabý děj, ale je to taková   dobrá česká oddechovka pro   horké letní večery.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.10.2013
Trochu více humoru by jenom   prospělo, potenciál určitě   byl a hlavní   "herečka" by to   určitě zvládla. Slušně   dokázala přehrát i   "vlastní matku". A   pes by jí mohl jen pomoct.   Chvilku mi sice trvalo než   jsem přistoupila na hru s   "mluvícím" psem,   ale nakonec proč ne.   Pazderkové to v kopřivách   slušelo, herecky   nadstandardní Javorský, na   dětský film nastavoval   laťku vysoko, na Simoně   Stašové s Pavlem Novým bylo   vidět, že si natáčení   užívají. Vše zasazeno do   krásné Šumavy, filmařské   řemeslo slušné, jenom   trochu více šťávy a dalo   by se mluvit o slušném   náhradníkovi za Prázdniny   se psem. Rošťáctví   Tomáše Holého prostě   chybí.
green-tea
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.1.2013
Mluvící ( alespoň že pouze   "jakoby") pejsek a   neuvěřitelně rozmazlená   holčička, podle které se   točí snad i Zeměkoule....   Dějově slabý a limonádově   nasládlý příběh se   značně předvídatelným   vyústěním. Občas vtipné,   povětšinou nudné a sem-tam   iritující. Bohatě mi   stačí to vidět jednou   jedinkrát. (a to mám   "psí" filmíky   opravdu ráda)
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.10.2013
Průměrná Česká letní   romantika s mluvícím   jezevčíkem,hlavně pro   děti.Herecké výkony docela   ušly,prostředí Šumavy taky   pro mě to jednou stačilo.
petrvy
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.8.2021
Hrůza a děs
Film skutečně jen pro děti,   ale nechápu hlavní   vysílací čas!Psy mám rád-   jednoho úžasného doma mám,   ostatní "herci"   katastrofa v čele s   hysterickou Pazderkovou. Nec   hápu, kde na to vzali   peníze.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

5 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih140853minih140853Skoro doma (2014) 
Almost Home n
minih151121minih151121Úžasňákovi 2 (2018) 
The Incredibles 2 n
minih130317minih130317Kdo neskáče, není Čech (2013) 
Kdo neskáče, není Čech n
minih142240minih142240Drazí sousedé (2016) [TV seriál] 
Drazí sousedé n
minih72121minih72121Tady hlídám já (2012) 
Tady hlídám já n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Tady hlídáme my (2021)

 Tady hlídáme my (2021)
Tady hlídáme my n
 
Žánr: rodinný / komedie
Země: Česká republika
Režie: Juraj Šajmovič

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zjevení (l'apparition)

Zjevení
l'apparition

Cody Cameron

Cameron Cody

Natasha Richardson

Richardson Natasha

Justin Gerardin

Gerardin Justin

Další rok (Another Year)

Další rok
Another Year

Gérald Thomassin

Thomassin Gérald

Esther Kahn

Esther Kahn
Esther Kahn

Julie Carmen

Carmen Julie

Karel Pacner

Pacner Karel

Olivie Žižková

Žižková Olivie

Naposled navštívené:
Zjevení (l'apparition)

Zjevení
l'apparition

Cody Cameron

Cameron Cody

Natasha Richardson

Richardson Natasha

Justin Gerardin

Gerardin Justin

Další rok (Another Year)

Další rok
Another Year

Gérald Thomassin

Thomassin Gérald

Esther Kahn

Esther Kahn
Esther Kahn

Julie Carmen

Carmen Julie

Karel Pacner

Pacner Karel

Olivie Žižková

Žižková Olivie