Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Hrubý střih

 
Leonard (Mark Rylance), který má přezdívku Anglán, přijíždí do Chicaga koncem 50. let, aby si zde otevřel krejčovství. Leonard je mistr ve svém oboru a dlouhé roky se učil u těch nejlepších v Anglii. Jakmile otevře obchod, jeho prvními zákazníky se stávají lidé, kteří si velmi drahé obleky mohou dovolit. Tedy hlavně mafiáni. Jednou v noci mu do krámku vtrhnou jeho zákazníci, kteří právě měli přestřelku s konkurenčním klanem a potřebují od Leonarda laskavost. A tak se ocitá ve hře o moc a vliv.

Autor: PROCESOR
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
anglická, francouzská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Hrubý střih >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PROCESOR
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2024
PROCESOR!
Tak konečně po dlouhé době plná palba a   maximální spokojenost. Mám tyhle filmy rád a   za mě je to prostě lahůdka, kterou jsem si   vychutnal. Komorní drama v malém krámku, kde se   napětí dá krájet. Spousta nečekaných   zvratů. To vše na vás čeká.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.12.2023
Nevím ale mě osobně připadalo že začátek   nebo skoro první polovina filmu hodně slabá až   nudná kde se prd děje,jen jaký si křejčí   pořád stříhá látky a rovná kapesníky a   gangsteři si tam chodí ukládat peníze než tam   pak začnou kuchat jednoho z nich se to trochu   rozjede pro mě slabota. 


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Hrubý střih (2022)Hrubý střih (2022)Hrubý střih (2022)Hrubý střih (2022)
Reklama