Cerven
ohodnotit

V žáru lásky

Carrington

Další název:
Plameny lásky; Plamen lásky
Rok:
1995
Délka:
122 minut
„Biografické drama o životě britské malířky Dory Carringtonové s vynikající Emmou Thompsonovou v hlavní roli.“

Komentáře k filmu V žáru lásky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
gabikazavacka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Tu Stevenô Waddington   nepríde ani o svoju hlavu, a   ani nebude upálený ako   kúriatko na ražni. Tu ho   uvidíme i plakať,i opitého   i vášnivého. Na rozdiel od   troch mužov, ktorí boli   milencami Carrington.   Waddington v ľubostných   scénach vystupuje   distingvovane, kým tí traja   sa ukáže v celej svojej   paráde.
a čo sa týka   ženských kostýmov vo filme,   tie by sa skôr hodili na   maškárny ples. Tá ženská   moda v dvadstiatich rokov   musela byť katastrofalná.
prvosenka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.3.2014
V ŽÁRU LÁSKY
Jedná   se o životopisný snímek o   britské malířce jménem   Dora Carringtonová. Nevadí   mi příběhy podle   skutečných událostí, ale   tento šel naprosto mimo mne.   Začátek se utápí v   intelektuálních moudrech té   doby, které jsou již dnes   pasé. Také jsem   anti-militantně založený   člověk, přesto mne postoje   hlavních hrdinů spíše   iritovaly. Silně   nesympatické postavy mi   bránily, abych si k nim   vybudovala nějaký bližší   vztah. Hlavní hrdinka byla   velmi zvláštní osoba,   která nedokázala vysvětlit   své pohnutky ani těm,   kteří ji dobře znali.   Stejně pro většinu z nich   zůstala nepochopena. Být   odlišná za každou cenu   není vždycky moudré.   Možná se nakonec ani   nedivím jejímu poslednímu   rozhodnutí. Žit v takové   vnitřní izolaci, i když   mezi lidmi, musí být k   nesnesení.

Z   mého pohledu se tento film   nepovedl. Dodívala jsem se na   něj v podstatě se sebe   zapřením, nijak mne to   nebavilo. A to si o sobě   myslím, že mám v sobě   poměrně dost silnou dávku   empatie. Film mi nenabídl nic   mimořádného. Uklidňuje   mně jen to, že jsem nebyla   jediná, kdo životní postoj   paní Carringtonové   nepochopil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sisi

00:45 - 01:40

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

01:20 - 02:00

6 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

00:40 - 01:40

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:50 - 01:45

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Reklama