Vaya con dios gringo (1966)

Vaya con dios gringo
60 %
 
 
    Žánr: western
    Země: Itálie / Španělsko
    Délka: 79 min.
Bratři Crissové zabijí Gringova bratra, ale z vraždy je obviněn sám Gringo a jeho přítel Mexico. Oba jsou odsouzeni k oběšení, ale podaří se jim prchnout z vězení společně s několika muži Crissova gangu. Po cestě dorazí do městečka, kde se koná jarmark. Jsou poznáni a po přestřelce unesou lupiči tanečnici Carmen.

Gringo se snaží chránit před hrubým chováním banditů Carmen, do které se zamiluje. Při jedné hádce zabije jednoho lupičů a je ponechán bez koně sám v poušti. Gringo se zachrání a vydá se po stopách bandy, která mezitím přepadla banku a postřílela několik lidí. Podaří se mu odhalit pravého vraha svého bratra a zachránit Carmen.  Autor: curil

režie:
Edoardo Mulargia
 
 
hraje:
Glenn Saxson (Gringo), Lucretia Love (Carmen), Ignazio Spalla (Mexico), Aldo Berti (Bill), Livio Lorenzon (Don Pedro), Dino Strano (Foster), Spartaco Battisti (Jack), Armando Guarnieri (šerif), Giovanni Ivan Scratuglia (zástupce šerifa), Tom Felleghy (inspektor), Nino Musco, Vincenzo Musolino, Alfredo Rizzo (inspektorův pomocník), Giovanni Sabbatini (Juan)
 
 
scénář:
Edoardo Mulargia, Vincenzo Musolino
 
 
kamera:
Ugo Brunelli
 
 
hudba:
Felice Di Stefano
 
 
střih:
Enzo Alabiso
 
 
producent:
Vincenzo Musolino
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.