Velké horko (2009)

Velké horko (Les grandes chaleurs)
65 %
 
 

Les grandes chaleurs

Další název: Heat Wave

    Žánr: komedie / drama
    Země: Kanada
    Délka: 96 min.
Dvaapadesátiletá sociální pracovnice Gisele se dozví, že její právě zemřelý manžel měl mnoho let tajnou aférku. Dvacetiletý kleptomaniak Yannick je do Gisele tajně zamilovaný a když zjistí, že ovdověla, pokusí se ji svést. Ke svému vlastnímu překvapení se Gisele do Yannicka zamiluje a vášnivá jízda plná nedorozumění může začít...

Gisele, sociální pracovnice v centru pro mládež, ve svých padesáti letech zjistí, že její právě zemřelý manžel měl několik let tajnou aférku s jinou ženou. Yannick, dvacetiletý kleptomaniak se s Gisele snaží sblížit. Svou náklonnost jí ovšem projevuje svým vlastním způsobem - krade její osobní věci. Ovšem Gisele se do Yannicka nakonec zamiluje, což se samozřejmě neobejde bez překážek. Gisele se musí vypořádat se svými dětmi, které stále vstřebávají ztrátu otce a problémem je i žárlivý kolega. Yannick je naopak konfrontován se svou bývalou přítelkyní a navíc bojuje se svými zlozvyky… Přes všechny překážky a především obrovský věkový rozdíl se snaží najít způsob, jak být spolu a třeba jen na chvíli, v přítomném okamžiku, si užít lásku, kterou oba cítí.

režie:
Sophie Lorain
 
 
hraje:
Marie-Thérèse Fortin (Gisèle Coutureová), François Arnaud (Yannick Ménard), Marie Brassard (Marjo), Véronique Beaudet ( Louisette), Yvan Benoît ( Laurent / zákazník), François Létourneau (Louis), Jeff Boudreault, Sophie Desmarais ( Naomie), Emmanuelle Rochon, Alexandre Fortin ( Jean-Christophe / přítel), Claudia Ferri ( Dolorès / recepční), Julien Hurteau ( Jimmy), Eliot Laprise (Didier ), Maxime Dumontier ( Julien-Carl), Maxime Cote (Jérémie)
 
 
scénář:
Michel Marc Bouchard
 
 
kamera:
Alexis Durand-Brault
 
 
střih:
Pierre Moffatt
 
 
výprava:
Richard Marchand
 
 
výkonný producent:
Claude Paiement
 
 
producent:
Christian Larouche, Valérie Bissonnette
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.