Vezmeš si mě? (1997) [TV film]

Obrázek není k dispozici.
55 %
 
 

Something Borrowed, Something Blue

Další název: Nič nie je isté

    Žánr: romantický / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 88 min.
„O ženách a pro ženy je romantický televizní film o třech nevěstách a nečekaných komplikacích na cestě k oltáři z cyklus "Svatby na spadnutí"“
Editorka časopisu o módě Monique D’Arcyová čekala celý život na dokonalého muže, a když se nakonec objevil, byl majitelem konkurenčního časopisu. Richard Ives ji snadno přetáhne na svou stranu a nabídne jí místo ředitelky časopisu Mirror. Když se rozhoří jejich bouřlivá romance, požádá ji ctižádostivý muž o exkluzivní materiál pro první vydání na téma poprvé nevěstou. Monique vybere sebe samu, svou nejlepší přítelkyni Evu Hamelovou, bývalou modelku, která se má provdat za vlivného amerického senátora, a mladou Teri Mathewsovou, která přijala od přítele nabídku k sňatku přímo v televizní show. Tři nastávající nevěsty se mají vydat do Austrálie, aby během následujících čtrnácti kouzelných a romantických dnů nafotily obrázky pro chystaný článek. Než si však stačí sbalit, ohrozí jejich plány nepříjemné komplikace a dávná tajemství. Objeví se Teriin bývalý milenec, kněz, jenž doufá, že se s ním dá žena opět dohromady po shledání se synem, kterého dali před šesti lety k adopci. Eva je pronásledována přízrakem údajně mrtvého manžela a Monique zjistí, že touží po jiném muži. Všechny tři se ocitají na australských plážích, aby se dozvěděly mnohé o sobě a o lásce, která přichází, když mají zcela jiné plány.

režie:
Gwen Arner
 
 
hraje:
Connie Sellecca (Monique D\'Arcy), Twiggy (Eva Hamel), Shawnee Smith (Teri Mathewsová), Ken Howard (John Farrell), Jameson Parker (Richard Ives), Ricky Paull Goldin (Brian Anderson), Brett Cullen (Pete), Dina Merrill (Lydia D'Arcy), Ralph Wilcox (detektiv Reynolds), Keith Flippen (Rupert), Charles Portney (Bill), Dan Doby (Michael Warren), Debra Terry (Kendel), Julie Kellam (Dorothy)
 
 
námět:
Jillian Karr (kniha), Karen Katz (kniha)
 
 
scénář:
Karol Ann Hoeffner
 
 
kamera:
Robert Hayes
 
 
hudba:
Nan Schwartz
 
 
střih:
Pamela Malouf
 
 
kaskadér:
Cindy Folkerson
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.