Vínečko (2011) [TV pořad]

Obrázek není k dispozici.
60 %
 
 
    Žánr: hudební
    Země: Česká republika
    Délka: 26 min.
Nový cyklus Dvojky Vínečko představuje sám jeho spoluautor a zároveň moderátor Jožka Šmukař. Koho si bude do pořadu zvát? Dojde i na kulinářské speciality?

Vínečko... aneb Jak jsem potkal víno je hudebně zábavný cyklus pořadů, které využívají atraktivního prostředí sklípků, zajímavé hosty a krásnou lidovou muziku. V expozici je vždy zmínka o jedné z moravských či českých vinných odrůd, a to je příjemná záminka, jak otevřít autentické a bezprostřední vyprávění týkající se vína, zážitků s vínem, vyprávěním o vínu, vzpomínkám na víno... Vínečko - to zkrátka znamená zazpívat si hezké písničky, posedět a povyprávět s přáteli, a hlavně - nenudit se. Tak na zdraví!

režie:
Roman Petrenko, Rudolf Tesáček
 
 
účinkuje:
Josef Šmukař, Josef Dufek (host), Pavel Zedníček (host), Jana Paulová (host), Barbora Štěpánová (host), Václav Postránecký (host), Marián Labuda (host), Petr Bende (host), Simona Postlerová (host), Jan Hřebejk (host), Anna Geislerová (host), Bohumil Klepl (host), Milena Steinmasslová (host), Monika Absolonová (host), Martin Zounar (host), Martin Hrdinka (host), Antonín Panenka (host), Jana Švandová (host), Petr Štěpánek (host), Aleš Háma (host), David Suchařípa (host), Tereza Bebarová (host), Ondřej Ruml (host), Dana Morávková (host)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.