Violenza in un carcere femminile (1982)

Violenza in un carcere femminile
57.5 %
 
 

Další název: Emmanuelle in Hell; Caged Women; Chicks in Chains; Emanuelle, reportage da un carcere femminile; Women's Penitentiary 4; Womens Prison Massacre

    Žánr: akční / thriller / erotický
    Země: Itálie / Francie
    Délka: 90 min.
V pořadí sedmý díl italské Emanuelly, který začal v roce 1975 "Černou Emanuellou". Tradiční herecké obsazení Laura Gemser - Gabriele Tinti tentokrát režíruje Bruno Mattei.

Emanuella jako Laura Kendallová je odsouzena za drogové dealerství do ženské věznice. Ve skutečnosti se snaží odhalit místní poměry, kdy dochází ke zneužívání vězenkyň, k jejich mučení a nucení k sexu. Všemu velí sadistická velitelka, která ukájí své lesbické sklony, vše se souhlasem zkorumpovaného správce. Identita Emanuelly je odhalena, je zavřena na samotku s hladovými krysami a málem zemře. Její záchranou je vězeňský doktor Moran, odsouzený za eutanazii své manželky, který Emanuelle pomůže uprchnout a informovat policii.  Autor: curil

režie:
Bruno Mattei
 
 
hraje:
Laura Gemser (Emanuelle / Laura Kendallová), Gabriele Tinti (doktor Moran), Maria Romano (Kitty), Ursula Flores (Consuelo), Antonella Giacomini (Malone), Franco Caracciolo (Leander), Françoise Perrot (Hertha), Lorraine De Selle (ředitelka věznice), Jacques Stany (šéfinspektor), Leila Durante (Pilar), Franca Stoppi (Rescaut), Raul Cabrera (Miguel)
 
 
námět:
Ambrogio Molteni (příběh)
 
 
scénář:
Ambrogio Molteni, Olivier Lefait
 
 
kamera:
Luigi Ciccarese
 
 
hudba:
Luigi Ceccarelli
 
 
střih:
Bruno Mattei
 
 
zvuk:
Stefano Alessi, Paolo Picchi
 
 
vedoucí produkce:
Walter Brandi, Sergio Cortona, Remo Odevaine
 
 
výtvarník:
Maurizio Mammi
 
 
mluví:
Carolyn De Fonseca (Hertha (dabing v anglické verzi)), Larry Dolgin (doktor Moran (dabing v anglické verzi)), John Gayford (Miguel (dabing v anglické verzi)), Susan Spafford (ředitelka věznice (dabing v anglické verzi)), Pat Starke (Emanuelle (dabing v anglické verzi))
 
 
zvláštní efekty:
Armando Grilli
 
 
koordinátor kaskadérů:
Virgilio Daddi
 
 
masky:
Marcello Di Paolo, Maria-Luisa Fraticelli ((účesy))
 
 
asistent režie:
Claudio Fragasso, Olivier Gérard
 
 
asistent střihu:
Gilbert Kikoïne
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.